Η σπαρακτική ανάρτηση της πρώην αγαπημένης του Mad Clip τρεις μήνες μετά τον θάνατό του!
Showbiz

Η σπαρακτική ανάρτηση της πρώην αγαπημένης του Mad Clip τρεις μήνες μετά τον θάνατό του!

Τρεις μήνες έκλεισαν από το τραγικό εκείνο πρωινό που ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τους φαν του αλλά και τους ανθρώπους που τον αγάπησαν. 

Η πρώην σύντροφός του, η Κατερίνα η οποία μάλιστα είναι και εστεμμένη καλλονή, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη θλίψη της για την απώλεια αυτή του γνωστού τράπερ, ανεβάζοντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για εκείνον το οποίο συνόδευε με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η μελαχρινή καλλονή έγραψε:

«Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες όμως για μένα είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα. Μπορεί όλο αυτό να κράτησε λίγο αλλά ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορώ να το αποβάλλω από το μυαλό μου.

Οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές σε σένα. Λείπεις αλλά είσαι κάθε μέρα στο μυαλό και στη καρδιά μου. Θα έκανα τα πάντα για να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ζήσω περισσότερες στιγμές μαζί σου, γιατί εγώ γνώρισα τον Madclip αλλά ερωτεύτηκα τον Peter.

Αυτό που είχαμε ήταν πολύ ξεχωριστό γιατί από πολύ νωρίς νιώσαμε αμοιβαία συναισθήματα θαυμασμού, υποστήριξης και ευτυχίας και με έκανες να πιστέψω πως αν υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά.

Σε έζησα λίγο όμως ήταν λες και σε ήξερα χρόνια. Σχεδόν αρνούμαι να το αποδεχτώ όμως συνέβη και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει. Πλέον είσαι ο φύλακας Άγγελος μου. Εις το επανιδείν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved