Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη! Η ανάρτηση που ανησύχησε τους διαδικτυακούς φίλους της!
Showbiz

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη! Η ανάρτηση που ανησύχησε τους διαδικτυακούς φίλους της!

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο εισήχθη η Μαίρη Μπάρκουλη, τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη και μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη που απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο βράδυ στο J2US. 

Η ίδια έκανε γνωστή την περιπέτεια υγείας της με μία αινιγματική ανάρτησή της στα social media καθώς δεν αποκάλυψε τι ακριβώς της συμβαίνει. Όμως, ανάρτησε φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο με την εξής λεζάντα:

«Καλησπέρα από το Ιπποκράτειο… Μεγάλη καταιγίδα ήρθε… Στείλτε αγάπη γιατί με πιάνει το παράπονο και όλο κλαίω».

Η Μαίρη Μπάρκουλη υπήρξε η τελευταία σύζυγος του αξέχαστου ηθοποιού η οποία για όσους τη γνωρίζουν υπήρξε πολύ τρυφερή μέχρι την τελευταία πνοή του Ανδρέα Μπάρκουλη και μετά τον θάνατό του χρειάστηκε, με πολλές δυσκολίες, να αναθρέψει τον γιο τους, Νίκο.

Ο ίδιος ο Νίκος Μπάρκουλης όταν μιλάει για τη μητέρα του, στάζει μέλι και μεταξύ άλλων έχει πει για εκείνη ότι είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του και τη θεωρεί την ηρωίδα του.

«Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της» είχε πει το 2019 από καρδιάς ο Νίκος Μπάρκουλης, εξιστορώντας κάποιες από τις δύσκολες στιγμές που είχε βιώσει στο παρελθόν μαζί με τη Μαίρη Μπάρκουλη, τις οποίες ελάχιστοι γνώριζαν.

Από εμάς, καλή και γρήγορη ανάρρωση στη Μαίρη Μπάρκουλη. Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved