Τάμτα: «Ο Πάρης και εγώ είμαστε δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν αντέχουμε την πίεση»
Showbiz

Τάμτα: «Ο Πάρης και εγώ είμαστε δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν αντέχουμε την πίεση»

Η Τάμτα κατάφερε το ακατόρθωτο στην καριέρα της. Να πάει κόντρα στα δεκάδες καλλιτεχνικά στερεότυπα που υπάρχουν στην Ελλάδα για να εκφραστεί όπως ένιωθε.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το αν νιώθει υπερήφανη για όσα έχει καταφέρει, για τον σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα, και για όσα τους κρατάνε μαζί.

Εσύ είσαι πλέον υπερήφανη για όσα έχεις καταφέρει; Υπάρχει αυτός ο μύθος της σύγχρονης Σταχτοπούτας γύρω σου - το κορίτσι που ξεκίνησε από το μηδέν και τώρα τα έχει όλα.

Τα έχω όλα; Εντάξει, δεν θα διαλύσω το μύθο. Είμαι πολύ υπερήφανη για όσα έχω καταφέρει, αν και άργησα πολύ να νιώσω έτσι για τον εαυτό μου. Δούλεψα πολύ γι’ αυτό και συνεχίζω να το δουλεύω μέχρι και σήμερα. Μετά από πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και χρόνια που δεν με επαινούσα ποτέ, πλέον μπορώ να πω ότι μου αξίζει.

Σου έχουν μείνει κατάλοιπα από όλη αυτή την ιστορία;

Έχω αναλύσει σε υπερβολικό βαθμό όσα έχω ζήσει και θεωρώ ότι έχω ελευθερωθεί πολύ από τα τραύματα μου, ακόμη και από τραύματα που δεν ήξερα ότι έχω. Για παράδειγμα, επειδή οι γονείς μου είχαν χωρίσει και μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου, με θυμάμαι να κλαίω γιατί στεναχωριόμουν που τα υπόλοιπα παιδιά είχαν και τους δύο γονείς τους. Αυτό, βέβαια, σε πολύ μικρή ηλικία, γιατί δεν αισθανόμουν μετέπειτα την απουσία του πατέρα μου - ίσα ίσα που θυμάμαι τις φίλες μου να λένε ότι ο μπαμπάς τους δεν τους άφηνε να κάνουν πράγματα, ενώ εμένα η μαμά μου μου έλεγε «κάνε ό,τι θέλεις, κορίτσι μου». Οπότε καμιά φορά με βόλευε κιόλας. Πολύ αργότερα που το ανέλυσα, κατάλαβα ότι προφανώς η απουσία του πατέρα μου άφησε κάποια κατάλοιπα. Δεν έχω πάει ακόμη για ψυχανάλυση και θέλω πολύ να πάω, γιατί δεν είμαι ειδικός για να ξεθάψω πράγματα που έχω ριζωμένα μέσα μου χωρίς καν να το γνωρίζω. Είμαι αποφασισμένη να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία για να ξεφορτωθώ, όλα τα παλιά μου τραύματα.

Οι ερωτικές σου σχέσεις επηρεάστηκαν από αυτή την απότομη ενηλικίωση που είχες;

Όχι ιδιαίτερα. Αργώ βέβαια να μπω σε μια σχέση και να εμπιστευτώ κάποιον, αλλά αν μπω στη σχέση δύσκολα την αφήνω αν δεν συμβεί κάτι που θα τη χαλάσει Προσπαθώ πολύ για να είμαστε καλά.

Και τώρα είσαι πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και πας και, πάλι με κάποιον τρόπο κόντρα στα στερεότυπα αφού δεν έχετε παντρευτεί.

Δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για μένα ο γάμος, έως καθόλου. Νυφικό έχω φορέσει στη ζωή μου, πολύ μικρή μεν, αλλά το έκανα. Δεν ήταν ποτέ όνειρο μου, δεν είμαι αυτός ο τύπος.

Αν σου ζητούσε ο Πάρης να παντρευτείτε θα έλεγες όχι;

Δεν μπορώ να απαντήσω σ' αυτό, θα ήταν χαζό εκ μέρους μου, γιατί η ζωή είναι πολύ απρόβλεπτη, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να _φέρει. Είναι όλα πιθανά αλλά δεν είναι κάτι που συζητάμε ούτε έχω βάλει μπρος για κάτι τέτοιο. Ό,τι έρθει, θα το δούμε!

Είστε ζευγάρι σχεδόν έξι χρόνια. Κλισέ ερώτηση, αλλά τι είναι αυτό που σας κρατάει μαζί;

Και κλισέ θα σου απαντήσω, γιατί είναι τα βασικά: αγάπη, σεβασμός, κατανόηση. Αλλά είναι και κάτι άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν χάνουμε την ελευθερία μας για κανέναν άνθρωπο και για κανένα λόγο πάνω στη Γη. Σίγουρα κάνεις συμβιβασμούς μέσα σε μια σχέση, δεν είμαστε μόνο για την πάρτη μας, αλλά δεν πρέπει να θυσιάζουμε την ελευθερία μας. Και ο Πάρης και εγώ είμαστε δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν αντέχουμε την πίεση για κανένα λόγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να πάω κάπου ή να θέλει να κάνει αυτός κάτι και να το συζητήσουμε. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης - κάνει ο καθένας αυτό που επιθυμεί. Το τονίζω γιατί ακούω πολλά ζευγάρια να λένε ότι αυτό είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στις σχέσεις τους. Δεν γίνεται να χάνεις τον εαυτό σου μέσα σε μια σχέση, είναι ανεπίτρεπτο.

Νιώθεις άβολα όταν σε ρωτάνε για τον Πάρη;

Δεν θα σου πω ψέματα, δεν είναι το αγαπημένο μου. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά επειδή ποτέ δεν ήμουν ο άνθρωπος που θα μιλήσει με άνεση για τις σχέσεις του ή θα τις προβάλει. Δεν θα πω παραμύθια, αλλά δεν θα καθίσω να αναλύσω και δημόσια τα προσωπικά μου.

Για τη δουλειά τον ρωτάς;

Εννοείται, στο ίδιο σπίτι είμαστε. Όταν μου στείλουν ένα κομμάτι, μια πρόταση, ένα κλιπ, ο πρώτος άνθρωπος που θα ρωτήσω θα είναι ο Πάρης.

Πηγή:DownTown

Διαβάστε επίσης:

Τάμτα - Πάρης Κασιδόκωστας: Έξι χρόνια μαζί και συνεχίζουν! Δείτε τους σε έξοδό τους στη Γλυφάδα!

«Κάγκελο» η Καινούργιου με τον Μικρούτσικο: «Να πεις στη Βανδή να σου κάνει ιδιαίτερα...»

Νάσια Κονιτοπούλου: «Δεν έχω εμβολιαστεί και δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved