Παπαγεωργίου: Με τη Δανάη δε θα βάλουμε περούκες να πάμε θέατρο ούτε θα κρύψουμε τον έρωτα μας
Showbiz

Παπαγεωργίου: Με τη Δανάη δε θα βάλουμε περούκες να πάμε θέατρο ούτε θα κρύψουμε τον έρωτα μας

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA Σκοτεινή Θάλασσα μίλησε για τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

Επίσης, αναφέρθηκε στο αν τον ενόχλησε το γεγονός ότι ο γάμος τους το καλοκαίρι αποτέλεσε υλικό για πρωτοσέλιδο.

Δείχνετε πολύ εξωστρεφής. Παρ' όλα αυτά έχετε μιλήσει για σκοτεινές περιόδους που περάσατε.

«Ισως, γιατί η εξωστρέφεια άρχισε να βγαίνει ως μια αντίδραση σε ένα σκοτάδι που έπρεπε να καταπολεμήσω, θα έλεγα ότι πέρασα μια σκοτεινή περίοδο από τα 30 μου μέχρι και την τελευταία τριετία. Είχε να κάνει με προσωπικές αποτυχίες και μια ωρίμαση που ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου. Τη δεκαετία από τα 20 έως τα 30 την έζησα με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι και ίσως εκείνη η ανεμελιά οδήγησε σε κάτι σκοτεινό. Ετσι ήρθε μια περίοδος που έβλεπα οι γύρω μου να προχωρούν τη ζωή τους και εγώ να μένω στάσιμος. Αντέδρασα πάντως. Κάνοντας δουλειά με τον εαυτό μου, ξεκινώντας ψυχοθεραπεία. Τα υπόλοιπα "φάρμακα" μου ήταν η δουλειά μου: οι σκηνοθεσίες που ξεκίνησα να κάνω, η μπάντα μου. Και ένιωσα αγάπη, φροντίδα και θαυμασμό. Και συνέβη και κάτι ακόμα. Πλέον δεν φοβάμαι να μείνω μόνος μου. Για παράδειγμα, μία τις πιο ωραίες στιγμές μου ήταν ένα ταξίδι που έκανα πέρυσι, καταχείμωνο, σε ένα νησί. Το καράβι ήταν άδειο, θυμάμαι. Κάθισα ένα τετραήμερο. Και μπορούσα να τα βρω με εμένα».

Φωτεινό σημείο στη ζωή σας αποτελεί η σύζυγος σας, η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη. Αυτή η διείσδυση στην προσωπική σας ζωή, το γεγονός ότι ο γάμος σας το καλοκαίρι αποτέλεσε υλικό για πρωτοσέλιδο, σας ενοχλεί;

«Γίνεται ενοχλητικό στον βαθμό που το αφήνεις να γίνει ανεξέλεγκτο. Με τη Δανάη πήραμε την απόφαση να προφυλάξουμε την ιδιωτικότητά μας, χωρίς να μπούμε σε μια διαδικασία κυνηγητού. Δεν θα βάλουμε δηλαδή περούκες και καπέλα για να πάμε ένα θέατρο, ούτε θα κρύψουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι. Αυτό που με παραξένεψε πιο πολύ από όλα σε σχέση με τον γάμο είναι ότι σχολιάστηκε περίεργα το γεγονός πως επιλέξαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Πίστευα ότι εν έτει 2021 δεν υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις».

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε on air: Είναι ντροπή!Είπα ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;

Γιώργος Παπαγεωργίου: Έτοιμος και για θρησκευτικό γάμο με την Δανάη Μιχαλάκη; (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεπέρασε την κρίση στη σχέση της; Η αναφορά στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved