Εριέττα Κούρκουλου: Με τον πιο τρυφερό τρόπο έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!
Showbiz

Εριέττα Κούρκουλου: Με τον πιο τρυφερό τρόπο έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Αν και μόλις 28 ετών, η Εριέττα Κούρκουλου, από τότε που παντρεύτηκε ήθελε να αποκτήσει παιδί και μάλιστα είχε μιλήσει δημόσια για την αγωνία της που στις πρώτες προσπάθειές της με τον σύζυγό της δεν τα είχαν καταφέρει. 

Πλέον όμως ζει το όνειρό της και σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα, γεγονός που την κάνει να είναι πραγματικά ευτυχισμένη.

Τα ευχάριστα νέα είχε ανακοινώσει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τον περασμένο Οκτώβριο σε ένα λιτό αλλά πολύ όμορφο και τρυφερό μήνυμά της. Συγκεκριμένα είχε γράψει τότε:

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά.

Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στο μήνυμά της το οποίο συνόδευε με μία υπέροχη φωτογραφία με τον σύζυγό της. Στη φωτογραφία αυτή απεικονίζεται το ζευγάρι με την Εριέττα Κούρκουλου να φοράει ένα λευκό t-shirt και ένα μήνυμα αποτυπωμένο πάνω του για την άφιξη -σύντομα- του μωρού.

Ήδη μάλιστα άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης της, κάτι που διαπιστώσαμε από τη φωτογραφία που ανέβασε προ ημερών φορώντας ένα κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα. Στη φωτό που ανέβασε, είναι εμφανή τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης, παρ' όλο που μία γατούλα που τόσο πολύ αγαπάει η ίδια είχε κουρνιάσει εκεί και δεν έλεγε να φύγει.

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη που έχει η Εριέττα Κούρκουλου για τα ζώα, έχοντας κάνει μεγάλο αγώνα για τη διάσωση αδέσποτων και τη σωστή μεταχείριση των τετράποδων φίλων μας στην καθημερινότητά μας.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved