Μαίρη Μηνά: Αποχώρησε από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε με τον Μπισμπίκη και αποκάλυψε τον λόγο
Showbiz

Μαίρη Μηνά: Αποχώρησε από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε με τον Μπισμπίκη και αποκάλυψε τον λόγο

Η Μαίρη Μηνά, την οποία τηλεοπτικά γνωρίσαμε καλύτερα πέρυσι με τη σειρά Αγγελική όπου πρωταγωνιστούσε, φέτος τον χειμώνα έπαιζε στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, όμως, όπως ανακοίνωσε, αναγκάζεται να αποχωρήσει. 

Ο λόγος για την παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια» την οποία σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Μαίρη Μηνά ήταν η πρωταγωνίστρια στο έργο όμως ο σοβαρός τραυματισμός της, όπως ανακοίνωσε, την αναγκάζουν να μείνει μακριά από το θεατρικό σανίδι.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της μέσω social media, η ηθοποιός αποκάλυψε:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ο λόγος αποχώρησής μου από την παράσταση Άνθρωποι και ποντίκια οφείλεται σε βαρύ τραυματισμό που υπέστην, ο οποίος δυστυχώς καθιστά αδύνατη τη συνέχισή μου στην παράσταση. Γεια σας ποντικάκια μου αγαπημένα, σας αγαπώ, ευχαριστώ για όλα και σας χαιρετώ για τώρα Μαιρούλα».

Το θέατρο και η παραγωγός εταιρία έσπευσαν από την πλευρά τους να κάνουν ανακοινώσεις για την αντικατάσταση της ηθοποιού προκειμένου να μην τελειώσει άδοξα η παράσταση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Ενημερώσουμε ότι στην παράσταση "Άνθρωποι και Ποντίκια" στον Τεχνοχώρο CARTEL, η κ. Μαίρη Μηνά αντικαθίσταται από την κ. Έρρικα Μπίγιου.
Η παράσταση συνεχίζεται κανονικά, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved