Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Το βράδυ που μου έκανε πρόταση γάμου, δάκρυζαν τα μάτια μας»
Showbiz

Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Το βράδυ που μου έκανε πρόταση γάμου, δάκρυζαν τα μάτια μας»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον μέλλοντα σύζυγό της. 

Τη γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν, από τον πρώτο κύκλο του Next top Model, όπου έφτασε μέχρι και την τελική πεντάδα των ομορφότερων μοντέλων της χώρας. Σήμερα, έχει διανύσει μεγάλα βήματα στο χώρο της μόδας και νιώθει πιο γεμάτη από ποτέ.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και προχώρησε σε μια άκρως προσωπική εξομολόγηση, δηλώνοντας δημόσια ότι είναι πολύ ερωτευμένη και δεν μπορεί να το κρύψει. Η ίδια αποκάλυψε το πως γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, τον ρόλο που έπαιξε η αγαπημένη της φίλη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε όλο αυτό, καθώς και το πως κατέληξε αυτή η γνωριμία στον πιο μεγάλο έρωτα της ζωής της. Πρόσφατα, εκείνος της έκανε πρόταση γάμου και η Δήμητρα δέχτηκε, με τις ετοιμασίες του γάμου της να είναι "προ των πυλών".

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Τον σύντροφό μου τον είχα ακουστά. Έτυχε και ήμουν στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αυτή είναι η προξενήτρα. Ήμασταν στο ίδιο μαγαζί με την παρέα του άντρα μου και είχαμε έναν κοινό γνωστό και συστηθήκαμε. Εγώ στη συνέχεια έφυγα και πήγα διακοπές και εκείνος με ακολούθησε."

"Με διεκδίκησε πάρα πολύ. Δεν ήμουν σε καμία περίπτωση έτοιμη να μπω σε μία καινούργια σχέση, αλλά έγινε πολύ γρήγορα. Ήταν τόσο όμορφα όλα αυτά τα συναισθήματα και όταν τον είδα στην πιο απλή του μορφή, τον ερωτεύτηκα. Το βράδυ που μου έκανε την πρόταση γάμου είχαμε κάτσει δύο ώρες στην παραλία και κοιταζόμασταν και δάκρυζαν τα μάτια μας."

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Αλεξανδράκη για το bullying που δέχεται ο αδερφός της: «Έχω βίντεο που τον κλωτσάνε»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα βαφτιστεί για τρίτη φορά - Η αποκάλυψη on camera (Video)

MadWalk 2021: Τα τρυφερά τετ α τετ Τούνη - Αλεξάνδρου και οι αποκλειστικές δηλώσεις της Αλεξανδράκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved