Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έγινα μάρτυρας στον καβγά Φιλιππίδη-Ψάλτου - Ήρθαν στα χέρια»
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έγινα μάρτυρας στον καβγά Φιλιππίδη-Ψάλτου - Ήρθαν στα χέρια»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στις «αποσκευές» του έχει συλλέξει αμέτρητες επιτυχίες και ρόλους που του έχουν χαρίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού.

O αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το αν η τέχνη θα βγει πιο δυνατή μετά το #metoo και αν έχει γίνει μάρτυρας κακοποιητικών συμπεριφορών.

Η τέχνη θα βγει πιο δυνατή μετά το #metoo;

Πιο δυνατή… Αυτές είναι μεγάλες κουβέντες. Πλέον είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να μιλήσει. Θα θεωρεί προφανώς- και καλά κάνει- ότι θα βρει αυτιά να τον ακούσουν, γιατί μέχρι τώρα υπήρχε ο φόβος ότι δεν θα εισακουστεί κανείς. Αυτό είναι ίσως η μόνη θετική αλλαγή που βλέπω ότι μπορεί να συμβεί. Πιθανόν να αποφύγουμε ακραίες περιπτώσεις, όπως αυτές που βρίσκονται υπό δικαστική έρευνα. Οι καθημερινοί κακοποιητές, όπως συμβαίνει σε όλες τις δουλειές, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν.

Πιστεύετε ότι η κοινωνία φταίει για το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι φτάνουν στο σημείο να γίνονται κακοποιητές;

Προφανώς και φταίει. Έχεις την εντύπωση ότι όταν έχεις χρήματα και εξουσία μπορείς να κάνεις τα πάντα. Η δύναμη της εξουσίας υπήρχε πάντα, δεν το ανακαλύψαμε τελευταία.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, θα παραπεμφθεί σε δίκη. Θα καταθέσετε τα όσα έχετε βιώσει;

Δεν νομίζω, γιατί η περίπτωση που εγώ ήμουν εμπλεκόμενος, δεν πηγαίνει στο δικαστήριο. Για τα θέματα που κατηγορείται, δεν είχα καμία ιδέα και ανάμειξη.

Ο συνάδελφός σας, Γιώργος Ψάλτου, δήλωσε πως δεχόταν κακοποιητική συμπεριφορά από τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση «Φον Δημητράκης», στην οποία πρωταγωνιστούσατε και εσείς. Είχατε γίνει μάρτυρας τέτοιων περιστατικών;

Ήμουν μάρτυρας στον καβγά, όταν τα πράγματα ξέφυγαν από τα όρια του φυσιολογικού και της σκηνής. Μέχρι τότε, η κακοποίηση, όπως έλεγε ο Γιώργος, γινόταν στη σκηνή... Εμείς βλέπαμε στο σενάριο ότι ο Φιλιππίδης έπρεπε να χτυπάει τον Ψάλτου, τώρα το πόσο δυνατό είναι το χτύπημα, κανείς δεν το ξέρει. Σε πολλές παραστάσεις ένας ηθοποιός χτυπάει τον άλλον και το πρέπον είναι να μην είναι κακοποίηση. Είναι αυτονόητο ότι κανείς θα πρέπει να το κάνει έτσι ώστε να μην πληγώνει και να μην πονάει τον συνάδελφό του. Αν κάποιος ξεπεράσει τα όρια, το ξέρει κυρίως αυτός που το παθαίνει. Ο Γιώργος λοιπόν το είχε κρατήσει μυστικό. Κάποια στιγμή βέβαια, γίναμε μάρτυρες στον καβγά που έγινε μεταξύ τους, μια εβδομάδα πριν τελειώσουν οι παραστάσεις.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία εξέλιξη: Δημήτρης Λιγνάδης: Σε δίκη για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων

Φιλιππίδης: Τελευταία εξέλιξη: Οι δηλώσεις του δικηγόρου του μετά την παραπομπή του σε δίκη

Γιώργος Λιάγκας: «Τι βρισίδι έφαγα! «Ψόφα, πέθανε…» Αν δεν με γουστάρετε μην με ακολουθείτε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved