Νίνα Λοτσάρη: Δηλώνει έτοιμη για γάμο! «Θα το ανακαλύψετε εντελώς ξαφνικά»
Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: Δηλώνει έτοιμη για γάμο! «Θα το ανακαλύψετε εντελώς ξαφνικά»

Η Νίνα Λοτσάρη, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στη σχέση της, στην τηλεόραση αλλά και στην παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση». Δεν απέκλεισε μάλιστα να ντυθεί και πάλι νύφη!

«Όλες οι σκηνές μου είναι ξεχωριστές. Καθεμιά με κάνει και αισθάνομαι υπέροχα. Μία σκηνή κατά την οποία υποδύομαι τη Σοφία Βέμπο είναι συγκινητική», είπε για τον ρόλο της στην παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση».

«Δεν νομίζω ότι είμαι παιδί της τηλεόρασης. Αν υπάρξει ένας ρόλος που θα με ιντριγκάρει μπορεί και να το κάνω», αποκρίθηκε σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν παίζει σε κάποιο σίριαλ.

«Αν είναι αμφίδρομα είναι όμορφα»

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση, σημείωσε: «Με την εξωτερική μου εμφάνιση ασχολούμαι καθημερινά όπως κάνει κάθε γυναίκα».

Στη συνέχεια μίλησε για τον σύντροφό της: «Είμαστε ερωτευμένοι. Το είμαι ερωτευμένη δεν θα μέτραγε μόνο του. Αν είναι αμφίδρομα είναι όμορφα. Στη συντροφικότητα δεν κάνεις κάτι από καθήκον αλλά από αγάπη».

Είναι άραγε έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο; «Έτοιμη σε κάνει ο άλλος, αυτός που ενδιαφέρεται να σε κάνει γυναίκα του. Δεν θα πω αν μου έχει γίνει πρόταση γάμου. Θα το ανακαλύψετε εντελώς ξαφνικά. Δεν αποκλείω έναν δεύτερο γάμο. Δεν αποκλείω τίποτα ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι», απάντησε.

«Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και θέλει ο Θεός μπορεί να κάνω ένα ακόμα παιδί», παραδέχτηκε.

«Ο χώρος μας έχει περάσει δύσκολα»

Για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», τόνισε: «Σαφώς κάθε επιλογή έχει το τίμημά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα τους γύρω μας. Ο χώρος μας έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια, θέλει στήριξη, δεν θέλει εγωιστικές κινήσεις αλλά ομαδικές. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά».

«Εγώ όταν κλείνω μια δουλειά πάω σύμφωνα με τα δεδομένα της παραγωγής. Είμαι υπέρ του εμβολιασμού και υπέρ της επιστήμης», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved