Αρναούτογλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη με τα κιλά και το σοκ: «Έγινα επιθετικός»
Showbiz

Αρναούτογλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη με τα κιλά και το σοκ: «Έγινα επιθετικός»

Ενώπιος Ενωπίω: Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10-12) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όταν ο παρουσιαστής παρατήρησε πως ο Γρηγόρης έχει χάσει μερικά κιλά λόγω της περιπέτειας του με τον κορονοϊό, ο παρουσιαστής της εκπομπής The 2night show, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη του με τα κιλά και πώς κατέληξε να γίνει επιθετικός και έπειτα να πάρει την απόφαση να μην ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία.

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα με τα κιλά, ίσως και να ήταν η δυσκολότερη ημέρα της ζωής μου αυτή η προσπάθειά μου να χάσω κιλά. Με πονάει αυτή η ιστορία. Όταν αφέθηκα και είπα θα τα χάσω, αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση. Πήγα σε ένα γιατρό και μου είπε πως έχω πολύ σπλαχνικό λίπος και μου έδωσε ένα χάπι για να μου κόψει την όρεξη. Αυτό το χάπι μου το έδωσε δύσκολα ακόμη και ο φαρμακοποιός», είπε ο Γρηγόρης και συνέχισε:

«Από εκείνη την ημέρα αλλάζει η ζωή μου, από τη μια πολύ θετικά γιατί αρχίζω και χάνω κιλά και από την άλλη να έχω πολλά νεύρα. Είναι μια νύχτα και εκεί που παίζουμε χαρτιά γιατί μου αρέσει η μπιρίμπα, γίνομαι πάρα πολύ επιθετικός, επικρατεί μια τρέλα δηλαδή, χάνω τον εαυτό μου, επιθετικός με το να χτυπήσω έναν άνθρωπο… φεύγω, μαλώνω στο δρόμο. Το πρωί πάω στο ραδιόφωνο και από τα νεύρα μου αρχίσω και ταρακουνάω τη Νάνσυ και δεν καταλάβαινα ότι είναι εγώ…

Εκεί έπαθα και το μεγάλο σοκ και είπα από το να κάνω κακό σε άνθρωπος που αγαπάω… και για αυτό μετά σχολίαζα εκείνους που έλεγαν για ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά»

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Ενώπιος Ενωπίω: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Νίκο Χατζηνικολάου!

Αρναούτογλου: Η περιπέτειά του με τον κορονοϊό: Ήταν λίγο σοκαριστικό, μετρώντας το οξυγόνο...

The 2Night Show: Ο Αρναούτογλου έκανε on air έκπληξη στον μικρό Σπύρο για τα γενέθλιά του!-«Λιώσαμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved