Νότης Σφακιανάκης: Ράκος ο τραγουδιστής μετά την αυτοκτονία του συνεργάτη του
Showbiz

Νότης Σφακιανάκης: Ράκος ο τραγουδιστής μετά την αυτοκτονία του συνεργάτη του

Συντετριμμένος είναι ο Νότης Σφακιανάκης από την είδηση της αυτοκτονίας του συνεργάτη του.

Αυτοκτόνησε ο ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη. Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο όπλο του, μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, καθώς ο 59χρονος ήταν γνωστός σε ευρύ κύκλο, αφού εκτός από τον Νότη Σφακιανάκη στις μεγάλες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είχε συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου.

Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο, όπου χθες το πρωί εντοπίστηκε νεκρός από οικεία του πρόσωπα στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού του, στην περιοχή του Ατσαλένιου. Στο σημείο κλήθηκαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο, ωστόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν ήταν σε θέση να του προσφέρουν βοήθεια, καθώς ο 59χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Με την πρώτη ματιά, οι αστυνομικοί που έκαναν επιτόπια έρευνα διαπίστωσαν ότι πρόκειται για αυτοχειρία, καθώς δίπλα στο άψυχο κορμί του πρώην μετρ βρισκόταν ένα όπλο με το οποίο είχε αυτοπυροβοληθεί. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι ο 59χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι. Μάλιστα, είχε αφήσει και ένα σημείωμα προς τους συγγενείς του, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της τραγικής απόφασής του…

Αυτά που τον λύγισαν ήταν τα οικονομικά προβλήματα, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε βιώσει την ανεργία και βάδιζε μόνος προς το αδιέξοδο, δεδομένου ότι δεν είχε αποκτήσει οικογένεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Μετά τους θανάτους του αδερφού του Γιώργου αλλά και του ηχολήπτη του, δέχτηκε και τρίτο χτύπημα της μοίρας με την αυτοκτονία του πρώην μετρ και πολύ στενού του συνεργάτη Σήφη Δαμανάκη.

Όπως ισχυρίζεται άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό χαμό του ανθρώπου που για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του. Ο τραγουδιστής είναι ερείπιο, όπως ήταν όταν έφυγε από κοντά του το 2004 ο αδερφός του Γιώργος ύστερα από τρίμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι σκιά του εαυτού του, βυθισμένος στη σκέψη του, δεν σηκώνει ούτε καν το τηλέφωνο, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια και να αντιληφθεί τους λόγους που οδήγησαν τον Δαμανάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μουκίδης: Τα συγκινητικά λόγια για τον πρώην συνεργάτη του Σφακιανάκη που αυτοκτόνησε

Αυτοκτόνησε ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη - Το σπαρακτικό μήνυμα του Γιώργου Μουκίδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved