Άννα Μενενάκου: «Είμαι ικανή αν χρειαστεί να κάνω ό,τι μπορώ για να βιοποριστώ»
Showbiz

Άννα Μενενάκου: «Είμαι ικανή αν χρειαστεί να κάνω ό,τι μπορώ για να βιοποριστώ»

Η απαράμιλλη ομορφιά της, συνδυάζεται απίστευτα με την κομψότητα και το ήθος της. Ο λόγος για την Άννα Μενενάκου.

Η ηθοποιός μίλησε για την σειρά του Alpha «Άσε μας ρε Μαμά» στην οποία πρωταγωνιστεί και αν έχει τύχει να αφήσει ή να μην επέλεξε μία δουλειά, λόγω κάποιου συναδέλφου.

Φέτος, σας βρίσκουμε τηλεοπτικά στη σειρά του Alpha «Άσε μας ρε Μαμά». Πώς αισθάνεστε γι’ αυτή τη συνεργασία;

Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη κι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή την δουλειά φέτος και κυρίως πλάι σε αυτούς τους ανθρώπους. Γιατί για μένα αυτό είναι το δικό μου κριτήριο στις δουλειές που κάνω. Πρώτα μετράνε οι συνεργάτες. Όχι τόσο οι ρόλοι που θα υποδυθώ ή η αναγνωρισιμότητα, που δεν με αφορά. Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με όλους αυτούς τους αγαπημένους συναδέλφους. Παναγιώτα Βλαντή, Μάριο Αθανασίου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Παρθένα Χοροζίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Σιγάλα, Βίλμα Τσακίρη κ.α. Με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη είχαμε ξανασυνεργαστεί παλιότερα στο «Μάλιστα Σεφ» στο ΜΕGA ενώ φέτος γνώρισα -και νιώθω τυχερή γι’ αυτό- την υπέροχη Παναγιώτα Βλαντή.

Πώς βιώνετε την επιστροφή στη δουλειά, μετά το μεγάλο διάστημα καραντίνας;

Χαίρομαι με αυτή την επιστροφή και την χρειαζόμουν πολύ. Είναι σα να με άκουσε το σύμπαν γιατί ήθελα ακριβώς κάτι τέτοιο να κάνω, σαν τη φετινή σειρά. Δεν ήθελα να κάνω απλά κάτι για να το κάνω, γιατί δεν σας κρύβω ότι ήμουν και λίγο επιφυλακτική με όλη αυτή την κατάσταση με τον ιό. Αυτή η συνεργασία ήταν «δώρο Θεού» για μένα φέτος.

Έχει τύχει ποτέ να αφήσετε ή να μην επιλέξετε μία δουλειά, λόγω κάποιου συναδέλφου ή συναδέλφων που δεν θα θέλατε να συνεργαστείτε;

Προς το παρόν δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Γενικά αγαπώ πολύ το σινάφι μας. Σπάνια έχω συναντήσει ανθρώπους που δεν μου πάνε, αλλά δεν με έχει επηρεάσει κάποια συμπεριφορά πάρα πολύ, έτσι ώστε να αφήσω ή να μην επιλέξω μία δουλειά. Αν όμως, ήταν κάτι που θα με δυσκόλευε και το ήξερα, δεν θα το έκανα, με οποιοδήποτε κόστος. Γιατί θεωρώ την ψυχική μου ηρεμία το πιο σημαντικό πράγμα που συνδυάζεται και με την απόδοσή μου στη δουλειά.

Ποιος ήταν ο λόγος που αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την υποκριτική;

Ήμουν ένα φυσιολογικό παιδί, που έκανα σκετσάκια, τραγουδούσα στο σχολείο κλπ., αλλά χωρίς κάποια συγκεκριμένη κλίση σε κάτι. Επειδή ήμουν πιο μοναχική, ντροπαλή και ίσως μελαγχολική, εντελώς τυχαία ήρθε η υποκριτική στη ζωή μου. Με προτροπή της κολλητής μου στο σχολείο -και χωρίς να το έχω σκεφτεί- μου έδειξε ένα φυλλάδιο της δραματικής σχολής «Ίασμος» και πήγα πειραματικά στην αρχή. Πολύ γρήγορα όμως, είδα μέσα στη σχολή, ανθρώπους σαν κι εμένα κι έτσι άρχισα να αισθάνομαι ότι ανήκω κάπου. Και κάπως έτσι άρχισαν όλα.

Νιώσατε ποτέ την ανάγκη να κάνετε κάποια άλλη δουλειά, δεδομένης και της ανασφαλούς οικονομικής κατάστασης του επαγγέλματός σας;

Ναι έχει περάσει σαν σκέψη από το μυαλό μου. Αν δεν αγαπώ ή δεν με ενδιαφέρει κάτι πολύ, όμως, δεν μπορώ να το κάνω κι εύκολα. Φυσικά, είμαι ικανή αν χρειαστεί να κάνω ό,τι μπορώ για να βιοποριστώ. Αυτό που ίσως θα ήθελα να συνδυάσω κι έχω ξεκινήσει να κάνω είναι η γιόγκα. Έχω πάρει και το πρώτο μου πτυχίο, οπότε το σκέφτομαι, όχι μόνο λόγω της ανασφάλειας του επαγγέλματος, αλλά και γιατί κάποια διαστήματα που ίσως θα έχω την επιλογή (αν μπορώ οικονομικά) να μην κάνω κάτι θεατρικά ή τηλεοπτικά, και να κάνω αυτό.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Το «ντοκουμέντο» ενός έρωτα που «γεννήθηκε» στο Έτερος Εγώ

Άννα Μενενάκου - Σωτήρης Τσαφούλιας: Είναι μαζί και αυτή είναι η πρώτη τρυφερή φώτο τους!

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» με την ατάκα συνεργάτη της που παραλίγο να αποχωρήσει! Τι συνέβη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved