Η Άννα Μενενάκου μιλάει για τη σχέση της με τον Σωτήρη Τσαφούλια - Πότε γνωρίστηκαν
Showbiz

Η Άννα Μενενάκου μιλάει για τη σχέση της με τον Σωτήρη Τσαφούλια - Πότε γνωρίστηκαν

Η Άννα Μενενάκου δουλεύει πολύ, αγαπάει αυτό που κάνει και της αρέσει κάθε φορά να εξελίσσεται.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τις όποιες δυσκολίες στη ζωή της και για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια.

Πώς και δεν κάνετε θέατρο φέτος;

Συνειδητά δεν είμαι στο θέατρο φέτος, γιατί τα γυρίσματα για τη σειρά είναι σχεδόν 10 ώρες. Αν και υπάρχουν συνάδελφοι που κάνουν και τα δύο και το έχω κάνει κι εγώ παλιότερα, αλλά είναι πολύ κουραστικό. Επίσης έρχονται και τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ» οπότε είπα να μην «φορτωθώ» πολλά.

Με ποιον τρόπο αντιμετωπίζετε τις όποιες δυσκολίες στη ζωή σας;

Εξαρτάται τον βαθμό της δυσκολίας. Γενικά πιστεύω ότι χρειάζεται να παίρνεις -όσο μπορείς – μία απόσταση και να βλέπεις τα πράγματα ψύχραιμα, για να μπορείς να δεις και πόσο σοβαρά είναι. Σε πράγματα που δεν είναι τόσο σοβαρά, προσπαθώ να βγαίνω από το σπίτι και να κάνω μία βόλτα το τετράγωνο ή να κάνω γιόγκα. Σε όσα δεν μπορώ να επέμβω, δεν έχω παρά να αφήσω τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Έχετε συμβουλευτεί ποτέ κάποιον ειδικό για ένα ζήτημα ή μία δύσκολη κατάσταση;

Είμαι οπαδός της ψυχοθεραπείας και θεωρώ πως είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Σε εμένα έχει λειτουργήσει και όχι μόνο γιατί μπορεί να είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά με βοηθάει στην καθημερινότητά μου, στο να διαχειριστώ καταστάσεις ή ακόμη και τη χαρά ή την ευτυχία μου. Γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι δεν μπορούμε να αντέξουμε την ευτυχία μας και βρίσκουμε πάντα κάτι για να την χαλάσουμε. Επικουρικά και η γιόγκα και η σωματική άσκηση με έχουν βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις.

Είστε ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν αναγνωρίσιμο άνθρωπο να οριοθετήσει την προσωπική του ζωή;

Για εμάς είναι πάρα πολύ εύκολο γιατί δεν έχουμε απασχολήσει ποτέ. Κι όταν απασχολήσαμε, δεν το κάναμε εμείς. Το να φωτογραφηθούμε σε μία έξοδο ή σε μία πρεμιέρα δε το θεωρώ κακό. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά για τη γνωριμία μας. Δεν γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ», η σχέση μας έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά. Εμένα, αλλά ούτε τον Σωτήρη δεν μας έχει ενοχλήσει κανένας παπαράτσι. Δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλη δημοτικότητα για να ασχοληθούν τα μέσα μαζί μου, ούτε θα ασχοληθεί κανείς με το τι έφαγα κι αν πήγα για ψώνια. Είμαι ηθοποιός, κάνω τη δουλειά μου και δίνω συνεντεύξεις ή φωτογραφίζομαι, στα πλαίσια της δουλειάς.

Τη μητρότητα την σκέφτεστε καθόλου;

Τα παιδιά τα λατρεύω. Δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από το να είσαι γονιός και να φέρνεις μία ζωή σε αυτόν τον κόσμο, αλλά δεν αισθάνομαι στην παρούσα φάση ότι θα το ήθελα αυτό. Είμαι και νιώθω πολύ καλά. Αν έρθει όμως κάτι τέτοιο, ευχαρίστως.

Τον γάμο τον σκέφτεστε;

Δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε λαμβάνω υπόψιν μου τα «πρέπει να παντρευτείς» της κοινωνίας. Με νοιάζει να είμαι ευτυχισμένη όπως είμαι, είμαστε έτσι κι αλλιώς μία οικογένεια με τον Σωτήρη κι αν έρθει ένας γάμος στο μέλλον, θα αποφασιστεί από εμάς τους δύο.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Το «ντοκουμέντο» ενός έρωτα που «γεννήθηκε» στο Έτερος Εγώ

Άννα Μενενάκου - Σωτήρης Τσαφούλιας: Είναι μαζί και αυτή είναι η πρώτη τρυφερή φώτο τους!

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» με την ατάκα συνεργάτη της που παραλίγο να αποχωρήσει! Τι συνέβη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved