Άννα Μπεζάν: «Γνωστός παραγωγός με προσέγγισε για ρόλο και με πλησίασε ερωτικά - Τον έχω μπλοκάρει»
Showbiz

Άννα Μπεζάν: «Γνωστός παραγωγός με προσέγγισε για ρόλο και με πλησίασε ερωτικά - Τον έχω μπλοκάρει»

Η Άννα Μπεζάν προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση και παραδέχτηκε on air ότι την έχουν πλησιάσει ερωτικά στη δουλειά της, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες περί του θέματος.

Την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece's Next Top Model, όπου συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη και προχώρησε μέχρι και την φάση των bootcamp.

Η Άννα Μπεζάν είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει πολλά, αλλά η πηγαία αισιοδοξία της είναι το παν για εκείνη. Η ίδια έγινε και ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "8 λέξεις", όπου υποδυόταν τον ρόλο της Ελισσάββετ, μιας δυναμικής δημοσιογράφου με όνειρα και φιλοδοξίες. Μετά από αυτήν την καθημερινή επιτυχία, η ίδια έχει κάνει μια ταινία, ενώ η δεύτερη βρίσκεται προ των πυλών.

Η 'Αννα Μπεζάν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Open Weekend" και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, καθώς παραδέχτηκε ότι δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο, από γνωστό παραγωγό, ο οποίος της πρότεινε συνεργασία και έπειτα έμμεσα την προσέγγισε ερωτικά. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Για το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας, όσο ήμουν στο καθημερινό... με βρίζανε. Πλέον είναι πολύ μεγάλη η αγάπη που παίρνω και αυτό είναι κάτι που με συγκινεί πάρα πολύ.... Μια φορά με έχει προσεγγίσει κάποιος με τέτοιο τρόπο. Ξεκίνησε η συζήτηση με έναν παραγωγό, ο οποίος μου είπε το πόσο πολύ με θαυμάζει και το πόσο δυνατή είμαι, που έχω περάσει όλα αυτά στο παρελθόν. Μου πρότεινε συνεργασία και μετά πήγε στο ερωτικό, ενώ εγώ ήρθα σε πολύ μεγάλη αμηχανία. Είπα όχι στη συνεργασία μας, τον έχω ακόμα μπλοκαρισμένο, γιατί συνέχιζε να μου στέλνει μηνύματα. Δεν ήταν άμεσος ο τρόπος, αλλά το έμμεσο είναι ίσως χειρότερο, γιατί δεν μπορείς να αντιδράσεις με κάποιον τρόπο"

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Διογένης: Στα backstage του νέου του βιντεοκλίπ με το «κορίτσι» του Άννα Μπεζάν (photos+video)

8 λέξεις:Σοκάρει η εξομολόγηση πρωταγωνίστριας:Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved