Γιώργος Σουξές: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σαν να μην σεβάστηκε το ταλέντο που του δόθηκε απλόχερα»
Showbiz

Γιώργος Σουξές: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σαν να μην σεβάστηκε το ταλέντο που του δόθηκε απλόχερα»

Ο Γιώργος Σουξές προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση, με άκρως αποκαλύπτικό τόνο, μιλώντας για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για το κίνημα #metoo.

Τον παρακολουθούμε συνεχώς μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ως τον Ενωμοτάρχη του Διαφανίου, ένας ρόλος που αδιαμφισβήτητα του ταιριάζει πολύ και ο ίδιος τον έχει λατρέψει. Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί και στην παράσταση "Δε Πληρώνω, δε πληρώνω" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ο Γιώργος Σουξές είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού και ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "OPEN Weekend", μιλώντας στην Ελένη Τσολάκη για όλους και για όλα. Ξεκινώντας από τον ρόλο του στις Άγριες μέλισσες, παράαδεχτηκε ότι δεν περίμενε ποτέ την τόσο μεγάλη επιτυχία της σειράς, αν και ήξερε ότι το σενάριο είναι πραγματικά πολύ καλό. Επιπρόσθετα, μίλησε για την αγάπη του κόσμου, η οποία πλέον είναι τεράστια και εκείνος χαίρεται πολύ με αυτό, γιατί ξέρει ότι αυτό που κάνει, εκείνοι το αγκαλιάζουν πολύ ζεστά.

"Δεν περίμενα ποτέ την επιτυχία που έκαναν οι Άγριες Μέλισσες. Όταν το διάβασα, κατάλαβα ότι θα είναι ένα πολύ καλό σίριαλ, αλλά ποτέ δεν πίστευα όλο αυτό που έχει γίνει. Η απόδοχή από τον κόσμο είναι τεράστια. Μια κυρία από τη Ρόδο μου έστειλε κάποια σαμπουάν και ένα σπρεϊ να ρίχνω στο κρεβάτι μου, για να κοιμάμαι πολύ ήρεμα. Λατρεύω τον ρόλο μου είναι και κωμικός και δραματικάς και όλα. Θα ήθελα να παίξω και άλλους πολλούς ρόλους, ακόμα πιο δύσκολους, είμαι καθ' όλα έτοιμος."

Ανάμεσα σε όλο αυτό το κλίμα, ο Γιώργος Σουξές μίλησε και για το κίνημα #metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για ένα περιστατικό, όπου ήταν παρών, σε μια απαράδεκτη συπεριφορά σκηνοθέτη απέναντι σε ηθοποιό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Με μεγάλη στενοχώρια τα παρακολούθησα όλα αυτά. Ο Φιλιππίδης είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Είναι σαν να μην σεβάστηκε αυτό που του δόθηκε. Όταν η φύση και ο Θεός σου δίνουν αυτό το χάρισμα, πρέπει να το έκτιμας. Ήξερα ότι πολλοί εκμεταλλευόντουσαν τη θέση τους, αλλά δεν ήξερα όλα αυτά που ακούστηκαν. Ήμουν μπροστά σε ένα σκηνικό, όπου ένας σκηνοθέτης είχε πετάξει ένα μπουκάλι σε έναν ηθοποιό. Προκλίθηκε μια αναστάτωση, αλλά ο ηθοποιός σηκώθηκε και έφυγε, οπότε έληξε εκεί. Σε τέτοιες στιγμές, λίγοι είναι αυτοί που θα πάρουν θέση και θα μιλήσουν, επειδή φοβούνται μήπως χάσουν τη δουλειά τους."

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Σουξές: Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός εκείνος μου είπε σκ@@@ (Video)

Σουξές:Όταν κατάλαβα ότι μπορεί να μου έκοβαν το πόδι μετά το σοβαρό τροχαίο σκέφτηκα να αυτοκτονήσω

Γιώργος Σουξές: Η διαφορά ηλικίας με την αγαπημένη του και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved