Αμαρυλλίς: Βραδινή έξοδος πριν τον τοκετό! Έχει φουσκώσει πολύ και είναι μια κούκλα (Photos)
Showbiz

Αμαρυλλίς: Βραδινή έξοδος πριν τον τοκετό! Έχει φουσκώσει πολύ και είναι μια κούκλα (Photos)

Η κάμερα του gossip-tv πέτυχε σε γνωστό νυχτερινό κεντρο την Αμαρυλλίς, πιο γλυκιά από ποτέ, λίγο καιρό πριν κρατήσει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες της γενιάς της, με σειρά επιτυχιών, που ο κόσμος τις έχει αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο.

Η Αμαρυλλίς περνάει ίσως την πιο όμορφη φάση της ζωής της, αφού ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Με τον σύντροφό της, Κώστα Ματσίκα, είναι ζευγάρι για περισσότερα από δέκα χρόνια και, όπως όλα μαρτυρούν, πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή και τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, μιας και είναι αυτο που επιθυμούν.

Εχθές το βράδυ (10-12), η Αμαρυλλίς βρεθηκε στη στο Έναστρον και στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη, της Josephine και του ράπερ SNIK, με σκοπό να χειροκροτήσει τους αγαπημένους της φίλους. Είναι από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις της τραγουδίστριας, όσο καιρό είναι έγκυος, αφού εκείνη προσπαθεί να το αποφεύγει. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την αποθανάτισε, ενώ εκείνη πόζαρε με ένα υπέροχο βελούδινο μαύρο φόρεμα και ασημένια εντυπωσιακά κοσμήματα, δείχνοντας να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Σαμπάνης και η Αμαρυλλίς διατηρούν φιλικές σχέσεις, αφού πρόσφατα εκείνος έγραψε το τραγούδι της "Προς το παρόν", καθώς επίσης και είχε παραδεχτεί πως οι δυο τους ήταν συμμαθητές και στο Γυμνάσιο.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την Αμαρυλλίς:

Διαβάστε επίσης:

Girls Power: Είναι οι Βαλαβάνη-Βουλγαράκη-Φαρμάκη-Κανελλοπούλου το ελληνικό Sex & the City;

Νάταλι Θάνου: Το total black look και η τσάντα που απογείωσε το στιλ της

Θέμις Μπαζάκα: Σπάνια δημόσια έξοδος - Για καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved