Δημήτρης Ουγγαρέζος:«Η Μενεγάκη είναι από τους ανθρώπους που σε προάγουν, σε πάνε ένα βήμα παραπέρα»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος:«Η Μενεγάκη είναι από τους ανθρώπους που σε προάγουν, σε πάνε ένα βήμα παραπέρα»

Για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε στο MEGA STAR ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας, γιατί βρίσκομαι στο MEGA STAR, που ήταν η πρώτη πρόταση που είχα να είμαι συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Στικούδη. Με επέλεξαν, αλλά δεν με άφησε τότε το MAD», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Για τη παρουσία του στην «Ελένη» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε ότι «η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους ανθρώπους που σε προάγουν, σε πάνε ένα βήμα παραπέρα». «Η Ελένη είναι ένα σεμινάριο τηλεοπτικό, εντός και εκτός αέρα» συμπλήρωσε.

«Θα ήθελα να κάνω ένα πραγματικό talk show, αλλά όχι έτσι όπως έχουν γίνει τώρα, που ο καθένας αντιγράφει ή το “φοράει” στον τρόπο του. Όχι να πάρουμε ένα κομμάτι από τον Τζίμι Φάλον, αλλά να γίνει με έναν τύπο που ο οποίος θα κάνει όσα κάνει και αυτός» τόνισε για την εκπομπή που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον.

«Γενικά θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την οικειότητα και το θάρρος που έχω αναπτύξει με τους ανθρώπους του χώρου» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ξεχνάμε ότι πίσω από την κάμερα υπάρχουν άνθρωποι. Δεν κάνουμε τηλεόραση για την πάρτη μας, κάνουμε τηλεόραση για τους ανθρώπους που μας βλέπουν» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του MEGA για την πορεία της τηλεόρασης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Εισέβαλε στην εκπομπή με τα λαχανικά από τον κήπο του και την «τρέλανε» (Video)

Ελένη Μενεγάκη: H γκάφα του Νίκου Σακελλαρίου και η αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο!

«Κάγκελο» η Μενεγάκη όταν έμαθε ότι ο Απόστολος Ρουβάς θα είναι στο survivor! (Video)

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved