Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηλικία, η καταγωγή, οι δυο γάμοι και η πρόταση εκατομμυρίων που αρνήθηκε
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηλικία, η καταγωγή, οι δυο γάμοι και η πρόταση εκατομμυρίων που αρνήθηκε

Είναι η αγαπημένη Μυρσίνη των Άγριων Μελισσών και μιας που ξέρεις που ξέρεις τα πάντα για εκείνη, μάθε και για την Κατερίνα Διδασκάλου. Για την ηλικία της, την καταγωγή της, τους γάμους αλλά και για την πρόταση εκατομμυρίων που αρνήθηκε.

Η ηλικία και η καταγωγή

Η Κατερίνα Διδασκάλου γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου το 1960, είναι δηλαδή 61 ετών. Η Κατερίνα Διδασκάλου γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ακολουθώντας τον πατέρας της, ο οποίος υπήρξε ανώτερος δικαστικός.

Μετά το λύκειο συνέχισε τις σπουδές της στην Φιλοσοφική Αθηνών αλλά και στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε αριστούχος. Με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση πήγε στην Νέα Υόρκη για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Columbia στην υποκριτική κινηματογράφου, καθώς και στο Uta Hagen HB Studio στην υποκριτική θεάτρου.

Οι σπουδές και η καριέρα

Η Κατερίνα Διδασκάλου συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και αρκετές κινηματογραφικές ταινίες. Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το έκανε το 1990 με την τηλεοπτική σειρά Ο Κίτρινος Φάκελος που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ την επόμενη χρονιά το 1991 πρωταγωνίστησε στην σειρά Ο Φόβος της ΕΤ2 και παράλληλα έκανε και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία Δυο ήλιοι στον ουρανό σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σταμπουλόπουλου. Γνωστή θεατρική παράσταση στην οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι το έργο ''Η Πόρνη από Πάνω'' του Αντώνη Τσιπιανίτη.

Η ηθοποιός ήταν η πρωθιέρεια στην τελετή της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας το 1984 για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες και το 1988 για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ.

Ο ρόλος της Μυρσίνης

«Οι «Μέλισσες» γράφουν ιστορία. Το εκλαμβάνω και από ία μηνύματα του κόσμου, από αυτά που μου στέλνουν στο Instagram. Ολο αυτό μου δίνει τρομερή ελπίδα για το κοινό που έχουμε στην Ελλάδα. Είναι μεγάλο δώρο για μένα η Μυρσίνη. Μπορεί να μην έχω ταυτιστεί καθόλου μαζί της, όμως τις ώρες που είμαι στο γύρισμα μπαίνω στη δική της ψυχολογία και τη δικαιολογώ. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να λέω τέτοια λόγια. Αν σκεφτόμουν σαν τη Διδασκάλου, θα ντρεπόμουν να πω κάποια κομμάτια του σεναρίου. Είναι μία γυναίκα με αλαζονεία, με-κοινωνικά κλισέ. Τη δικαιολογώ όμως γιατί ο καημός του χαμού του παιδιού της δεν θα την αφήσει ποτέ. Οταν χάνεις το παιδί σου, δεν το ξεπερνάς ποτέ. θέλω να "καταλήξω στο ότι πρέπει να δουλεύουμε τους ρόλους με βαθύτερα στοιχεία», έχει πει η ίδια

Οι δυο γάμοι, τα παιδιά της, τα εγγόνια και η προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Διδασκάλου έμεινε στη Νέα Υόρκη για περίπου 10 χρόνια, παντρεύτηκε τον Γιώργος Βέη και απέκτησε δυο κόρες. Στη συνέχεια γύρισε στην Ελλάδα, όπου έκανε έναν δεύτερο γάμο και απέκτησε έναν γιο.

«Με τον πρώτο μου άντρα έμεινα λιγότερο από δέκα χρόνια. Τον γνώρισα στη Νέα Υόρκη, ήταν διπλωμάτης και σπουδαίος ποιητής. Μαζί του απέκτησα τις δυο κόρες μου. Τον γιο μου τον έκανα σε πιο ώριμη ηλικία. Με άλλο μπαμπά. Ήμουν 35αρα. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Δεν είμαι παντρεμένη και δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου . Όταν υπάρχει μια ουσιαστική σχέση, είναι θέμα χώρου και χρόνου. Από μια σχέση ζητάω σεβασμό και αγάπη για αυτό που κάνω και είναι δύσκολο. Εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα να είμαι με ηθοποιό. Δεν είναι εύκολο για τον άλλο στις ερωτικές σκηνές. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει ο άλλος να καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η ζωή σου και δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι δύσκολο να παίξεις μια ερωτική σκηνή. Εγώ ήμουν τυχερή στις ερωτικές σκηνές. Οι συνάδελφοί μου ήταν ένας κι ένας»

«Έχω τρία εγγόνια. Είναι πρόσφατο το νέο εγγόνι, έξι μηνών. Ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο στη ζωή μας. Η μεγάλη μου κόρη ζει στο Άμστερνταμ. Έχει τα τρία μωρά. Βλέπει τις Άγριες Μέλισσες. Η δεύτερη μου κόρη που ζει εδώ, βλέπει τις Μέλισσες πιο συστηματικά. Μου λέει πως είμαι καλή. Ο γιος μου βλέπει τη σειρά λιγότερο γιατί σπουδάζει και δουλεύει παράλληλα. Για τα παιδιά είμαι η μαμά τους»

Η πρόταση εκατομμύριων που αρνήθηκε

Η Κατερίνα Διδασκάλου είχε απορρίψει πρόταση της παγκόσμιας εταιρείας καλλυντικών για να γίνει το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της και να κερδίσει εκατομμύρια. Ο λόγος όμως που έκανε την ηθοποιό να αρνηθεί, ήταν η αγάπη που είχε να γίνει ηθοποιός και προτίμησε να συνεχίσει τις σπουδές της.

Δες φωτογραφίες από το Instagram της

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Διδασκάλου: 'Εχασε τα λόγια της όταν ενημερώθηκε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό (video)

Άγριες μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου γιορτάζει και έτσι τις ευχήθηκαν στα γυρίσματα της σειράς

Κατερίνα Διδασκάλου: Δείτε τι έκανε για να υποδυθεί την Μυρσίνη Σεβαστού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved