Η τυχαία συνάντηση Καινούργιου - Τσαγκρίδη μετά τον χωρισμό (Αποκλειστικές φωτό και βίντεο)
Showbiz

Η τυχαία συνάντηση Καινούργιου - Τσαγκρίδη μετά τον χωρισμό (Αποκλειστικές φωτό και βίντεο)

Μία τυχαία συνάντηση είχαν χθες το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου με τον πρώην αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, όπως κατέγραψε η κάμερα και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποκλειστικά. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας παρά το γεγονός ότι δεν έχουν παραδεχτεί μέχρι σήμερα ότι έδωσαν τέλος στη σχέση τους, εκείνη, άφησε πολλές φορές τον τελευταίο καιρό πολλά υπονοούμενα για την προσωπική της ζωή που υποδείκνυαν ότι πλέον είναι ελεύθερη.

Το πρώην ζευγάρι χθες αργά το βράδυ είχε μία τυχαία συνάντηση καθώς συνηθίζουν και οι δύο να συχνάζουν περίπου στα ίδια στέκια στο Κολωνάκι.

Μετά λοιπόν από το J2US όπου βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, όπως συνηθίζει κάθε Σαββατοκύριακο, για να απολαύσει το λαμπερό σόου του καλού της φίλου Νίκου Κοκλώνη, έφυγε με προορισμό το Κολωνάκι, ώστε να συνεχίσει τη βραδιά της για να πιει ένα ποτό και να χαλαρώσει μαζί με φίλους της. Κατέληξε λοιπόν στο bar restaurant Forte.

Εκεί, προς έκπληξή της διαπίστωσε πως βρισκόταν και ο πρώην αγαπημένος της ο οποίος είχε βρεθεί εκεί με αφορμή τα γενέθλια μιας φίλης του.

Οι δυο τους αρχικά κάθονταν μακριά με τις παρέες τους όμως κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να τα πουν. Η δυνατή μουσική τούς... έφερε πιο κοντά με την Κατερίνα Καινούργιου να του μιλάει στο αφτί για να μπορεί να την ακούσει. Το ίδιο έκανε και εκείνος όταν αντάλλαξαν λίγες κουβέντες. Πέραν τούτου όμως τίποτα άλλο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv κατέγραψε το πρώην ζευγάρι σε αυτό το σύντομο τετ α τετ του. Λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην παρέα της συνομιλώντας με έναν φίλο της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεπέρασε την κρίση στη σχέση της; Η αναφορά στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα on air για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Γελούσε μόνη της με αυτό που ξεστόμισε στον αέρα της εκπομπής της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved