Οριστικός χωρισμός για πρώην παίκτρια του πρώτου GNTM! Το αποκάλυψε η ίδια! (photos)
Showbiz

Οριστικός χωρισμός για πρώην παίκτρια του πρώτου GNTM! Το αποκάλυψε η ίδια! (photos)

Την είχαμε απολαύσει σε μεγάλες στιγμές της στο GNTM από το οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Και τώρα είναι ελεύθερη και ωραία μετά την αποκάλυψή της ότι χώρισε από τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της. 

Ο λόγος για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη η οποία ήταν όλα αυτά τα χρόνια ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου. Η σχέση τους έδειχνε να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μέχρι που σήμερα η ίδια αποκάλυψε μέσα από ένα Q & A που είχε με τους followers της στο Instagram πως δεν είναι πια μαζί.

«Το ρωτάτε συνέχεια! Ισχύει δεν ισχύει δεν θα το έλεγα ποτέ στα social. Αυτή τη στιγμή ανυπομονώ μόνο να σας δείξω αυτό που ετοιμάζω και είμαι τέρμα χαρούμενη. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία» είχε πει παλιότερα και συμπλήρωνε: «Είμαι καλά! Είναι δημιουργική περίοδος για μένα, έχουν αλλάξει πολλά και προσπαθώ να τα διαχειριστώ».

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα, είναι η αλήθεια, πως το ζευγάρι είχε πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση του όμως κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει γι' αυτό.

Σήμερα όμως, η καλλονή Γαρυφαλλιά αποφάσισε να απαντήσει ευθέως και χωρίς περιστροφές σε κάποιον follower της που επίσης ευθέως τη ρώτησε αν είχε χωρίσει. Σε ερώτηση άλλου follower επίσης άφησε να εννοηθεί ότι οι δυο τους, παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζουν να διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις όμως όταν ρωτήθηκε λίγο αργότερα αν θα ήθελε να αλλάξει κάτι στη ζωή της τώρα, απάντησε πως είναι μια χαρά και δεν θέλει να αλλάξει απολύτως τίποτα. Κάτι που σημαίνει ότι ο χωρισμός μάλλον είναι οριστικός ανάμεσά τους.

Δείτε φωτογραφίες του άλλοτε ζευγαριού αλλά και τα αποκαλυπτικά instastories του μοντέλου σήμερα το πρωί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved