Ζενεβιέβ Μαζαρί: Γιόρτασε την επέτειό της με δυο παραμυθένιες φωτό από το γάμο της - Δες την νύφη
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Γιόρτασε την επέτειό της με δυο παραμυθένιες φωτό από το γάμο της - Δες την νύφη

Μπορεί στο GNTM η Ζενεβιέβ Μαζαρί να μας δείχνει τον πιο δυναμικό της χαρακτήρα αφού αυτός εξάλλου είναι και ο ρόλος της, ωστόσο η Ζενεβιέβ έχει και μια πολύ τρυφερή πτυχή, την οποία χαίρονται οι πολύ δικοί της άνθρωποι, όπως ο σύζυγος και τα παιδιά της.

Η κριτής του GNTM αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers της δυο απίθανες φωτογραφίες από τον γάμο της, ο οποίος έγινε πριν από έξι χρόνια στην Κίμωλο.

Αφορμή στάθηκε η επέτειος της σχέσης της με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη.

«5 χρόνια μαζί σαν σήμερα, 6 χρόνια παντρεμένοι, μια ζωή σύντροφοι, σε ευχαριστώ για όλα είσαι η ζωή μου @vassiliskaridis ❤️🪐», έγραψε η ίδια κάτω από τις παραμυθένιες της φωτογραφίες. Κούκλα μέσα στο υπέροχο και ιδιαίτερο νυφικό της, έλαμπε από ευτυχία.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Είμαι πολύ ζηλιάρα. Τα πρώτα χρόνια που ο έρωτας ήταν τούρμπο είχα ξεφύγει γιατί και η ζήλια ήταν τούρμπο. Τα πρώτα χρόνια βγαίναμε. Οι γυναίκες γουστάρουν τον άνδρα μου. Όταν βγαίναμε λοιπόν και κάποια πήγαινε να τον διεκδικήσει γινόταν χαμός.

Παντρευτήκαμε αφού κάναμε το παιδί μας. Έγινε για πρακτικούς λόγους αλλά δεν έχω ξαναζήσει πιο ωραία στιγμή. Ήταν στην Κίμωλο. Ήταν ο πιο ρομαντικός γάμος», έχει πει η ίδια για τον γάμο της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved