Η Μέγκι Ντρίο μιλάει στο gossip-tv για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της και «λυγίζει»!
Showbiz

Η Μέγκι Ντρίο μιλάει στο gossip-tv για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της και «λυγίζει»!

Δύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο καθώς έχασε την μητέρα της από κορονοϊό

Πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μέγκι Ντρίο μετά από μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. Η μητέρα της νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καθώς η υγεία της ήταν επιβαρυμένη και από μία ασθένεια που επηρέαζε το ανοσοποιητικό της και το οποίο δεν της είχε επιτρέψει να εμβολιαστεί.

Το νεαρό μοντέλο μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την τραγική απώλεια της μητέρας της, ωστόσο ξέσπασε και εναντίον του εθνικού συστήματος υγείας ρίχνοντας πολλές ευθύνες και εκεί για τον θάνατο του αγαπημένου της προσώπου.

«Ήταν πολύ ξαφνικός ο θάνατος της μητέρας μου και όπως γνωρίζουμε, δύο χρόνια όλοι βιώνουμε την πανδημία. Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που έχασε ένα αγαπημένο πρόσωπο από αυτό, όμως οι άνθρωποι αυτοί δεν φεύγουν στην ώρα τους, όσοι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό, θα ζούσαν αν δεν το είχαν κολλήσει. Εμένα ήταν η μητέρα μου, ήταν, είναι και θα είναι. Χθες (12/12) ήταν η κηδεία, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω και το κακό είναι ότι δεν μπορούσα να την αποχαιρετήσω όπως ήθελα διότι όλα ήταν σφραγισμένα, υπάρχει ένα πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις» είπε συντετριμμένη η Μέγκυ Ντρίο η οποία είναι βυθισμένη στο απόλυτο πένθος.

Η ίδια συνέχισε: «Είναι ένας πόνος που πρέπει να μάθω να ζω με αυτόν, δεν φεύγει από την μία μέρα στην άλλη, είμαι ένας δυνατός άνθρωπος αλλά έχω κλάψει τόσο πολύ που πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κλάψω για τα επόμενα χρόνια. Βρίσκομαι στο πατρικό μου σπίτι και είναι δύσκολο διότι βλέπω τα πράγματά της. Ωστόσο είτε μάνα, είτε πατέρας, ο πόνος είναι ίδιος καθώς είναι οι άνθρωποι που μάς έφεραν στον κόσμο. Είμαι 29 χρονών και γνωρίζω ότι σε όλα υπάρχει ένα τέλος στη ζωή αλλά είναι άδικο να φεύγει έτσι από τη ζωή ένας άνθρωπος».

Η Μέγκι Ντρίο, ξέσπασε και εναντίον της Πολιτείας που δεν επιτρέπει στους ασθενείς covid να αναζητούν τη θεραπεία τους και σε ιδιωτικές κλινικές. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Το πιο άδικο από όλα όμως είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν δίνεται η δυνατότητα σε ασθενείς με κορονοϊό να γιατρευτούν από ιδιωτικές κλινικές. Έχουν δώσει όλο το φόρτο εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία και δεν έχουν ανοίξει μερικές μονάδες σε ιδιωτικές κλινικές».

Θεωρείτε δηλαδή ότι δεν υπάρχει σωστή αντιμετώπιση στα δημόσια λόγω πολλών ασθενών με covid;

«Ναι, αυτό πιστεύω και όπως υπήρχε η μητέρα μου, έτσι υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν τη ζωή τους χωρίς να προλαβαίνουν καν να μπουν σε διασωλήνωση. Δεν υπάρχουν κρεβάτια ΜΕΘ. Η μητέρα μου ήταν 64 ετών, διασωληνώθηκε 8-9 μέρες. Απλώς είχε ένα πρόβλημα με το ανοσοποιητικό της και για αυτό δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον ιό».

Η Μέγκυ Ντρίο θέλησε να μοιραστεί μαζί μας και τις τελευταίες κουβέντες της μητέρας της πριν φύγει από τη ζωή. Με τρεμάμενη φωνή και φανερά καταβεβλημένη, το εντυπωσιακό μοντέλο είπε: «Η μητέρα μου είδε τις επιτυχίες και μου έλεγε να φτάσω ψηλά και αυτό θα κάνω».

Διαβάστε επίσης:

Μέγκι Ντρίο: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για το θάνατο της μάνας της: «Δε μπορώ να σου πω αντίο»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η απάντησή του on air για τις φήμες εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη

Καινούργιου: Τι είπε για την συνάντηση με τον Τσαγκρίδη μετά τις αποκλειστικές φωτό του gossip-tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved