Παρθένα Χοροζίδου: «Δεν θα το σκεφτόμουν να πάω σε ριάλιτι ακόμα και αν στριμωχνόμουν οικονομικά»
Showbiz

Παρθένα Χοροζίδου: «Δεν θα το σκεφτόμουν να πάω σε ριάλιτι ακόμα και αν στριμωχνόμουν οικονομικά»

H Παρθένα Χοροζίδου είναι η «Ολγα» της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Άσε μας ρε μαμά».

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς αισθάνεται που είναι μέλος αυτής της τηλεοπτικής δουλειάς, και για το αν έχει πιστούς φίλους στον χώρο ή και εκτός αυτού.

Φέτος σε βλέπουμε στο σίριαλ «Ασε μας ρε μαμά», στον Alpha. Πώς αισθάνεσαι ως μέλος αυτής της επιτυχημένης τηλεοπτικής δουλειάς;

Ευχαριστώ από καρδιάς τον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο που επέμεινε να είμαι στο σίριαλ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αισθανόμουν πολύ εξαντλημένη και δεν ήθελα αμέσως να πάω. Μπορεί να έφταιγαν το καθισιό της καραντίνας και η κλεισούρα. Τελικά ήμουν τυχερή γιατί το αποφάσισα, πήγα σε αυτή την οικογένεια, θα πω, γιατί έτσι την αισθάνομαι. Είμαστε όλη μέρα εκεί, φυσικά, γιατί τα γυρίσματα είναι πολύωρα, αλλά πραγματικά ευχαριστώ τον Πιέρρο που επέμεινε.

Στη σειρά υποδύεσαι την Ολγα Τοντόροβα, τη Ρωσίδα οικονόμο και έμπιστη φίλη της κεντρικής ηρωίδας, που παίζει η Παναγιώτα Βλαντή. Έχεις πιστούς φίλους στον χώρο ή και εκτός αυτού;

Εκτός χώρου, σίγουρα ναι. Και στον χώρο όμως έχω ανθρώπους που αγαπάω πολύ. Την Ελένη Καρακάση, ας πούμε. Είμαστε αυτοκόλλητες από πέρυσι τον Οκτώβριο. Μπορεί αυτό να ακούγεται αφύσικο, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Θα τον βρεις τον άλλον και, αν ταιριάξεις, θα τον έχεις για μια ζωή. Με τη Χριστίνα Τσάφου έχουμε δουλέψει μαζί μόνο μια φορά, στην «Ονειροπαγίδα». Ε, όταν τη βλέπω σε κάποια πρεμιέρα, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όπου βρεις άνθρωπο κι έχει ακουμπήσει λίγο η ψυχή του επάνω σου τον βλέπεις και χαίρεσαι.

Η μυθοπλασία φαίνεται να παίρνει φέτος τη ρεβάνς από τα realities. Σε ικανοποιεί αυτό ως ηθοποιό;

Επιτέλους! Φυσικά και με ικανοποιεί τόσο ως ηθοποιό όσο και ως τηλεθεατή. Δεν μου αρέσει να βάζω ανθρώπους στο μικροσκόπιο και να τους κοιτάζω σαν κατσαριδούλες μέσα σε ένα κουτάκι. Με στενοχωρεί και να το βλέπω. Είναι γούστα αυτά, φυσικά. Δεν λέω να μην υπάρχουν τα realities. Προφανώς σε κάποιους αρέσουν… Αλλά να έχει ο κόσμος επιλογές να δει και κάτι άλλο.

Δηλαδή δεν θα πήγαινες στη «Φάρμα» ή στο «Survivor», αν στριμωχνόσουν οικονομικά και σου γινόταν μια δελεαστική πρόταση;

Δεν θα το σκεφτόμουν καν. Θα έκανα κάτι άλλο. Δεν κατηγορώ εκείνους που πηγαίνουν, αλλά εγώ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ταλαιπωρήσω το κορμί και την ψυχή μου σε κάτι τέτοιο. Έχω περάσει, ας πούμε, από το «Your Face Sounds Familiar», το οποίο ήταν ταιριαστό με τη δουλειά μου, αλλά τώρα που το βλέπω από μακριά, δεν ξέρω αν θα το έκανα ξανά. Πολύ άγχος!

Πήγες ωστόσο και στο «J2US» με τον Χρήστο Χολίδη. Πώς σου φάνηκε η τραγουδιστική εμπειρία;

Εγώ από εκεί μόνο τον Χολίδη έχω να σκέφτομαι, ότι απέκτησα έναν φίλο για μια ζωή. Εκεί γνωριστήκαμε, κάναμε τέσσερα lives μαζί και πλέον… είναι αδελφός μου. Τελειώσαμε!

Φύγαμε τώρα για τον… Βόσπορο. Είσαι στο πρώτο θεατρικό έργο για τα γεγονότα του 1955 στην Πόλη.

Το «Κάποτε στον Βόσπορο» του Ακη Δήμου ανεβαίνει στο θέατρο «Βεάκη» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην παράσταση;

Εγώ είναι η Βωβούλα, η μοδίστρα. Είχα την τύχη να έρθει σε μένα να ραφτεί η μεγάλη Ζωζώ Νταλμάς και με το που το μάθανε όλες οι κυρίες της καλής κοινωνίας, ήρθαν μετά να ραφτούν κι αυτές σε μένα. Ζω και αναπνέω μαζί με τους άλλους ήρωες του έργου στην όμορφη Κωνσταντινούπολη και μετά έρχονται τα γεγονότα αυτά και ξεριζώνομαι, όπως όλοι.

Πηγή:Espresso

Διαβάστε επίσης:

Η Παρθένα Χοροζίδου στο gossip-tv: «Δεν φοβάμαι να μιλήσω... τέλος οι ευγένειες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved