Πέθανε από κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας
Showbiz

Πέθανε από κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας που νοσηλευόταν με κορονοϊό από τις 4 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών το πρωί της Τρίτης, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Η κατάσταση του Γιώργου Τράγκα επιδεινώθηκε ραγδαία, και παρά τις προσπάθειες τους οι θεράποντες ιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό ότι μολύνθηκε από κορονοϊό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολύ γρήγορα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να διασωληνωθεί.

Η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα που τον έκαναν διστακτικό όπως έλεγε να εμβολιαστεί.

Την 1η Δεκεμβρίου 2021, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ότι νοσεί. «Ο… συνοδός είναι δύσκολος αλλά μέχρι στιγμής είμαι καλά. Έχω έναν πυρετό, πηγαινοέρχεται. Έχω τη γεύση και την όσφρηση μου, δεν βήχω. Παίρνω ψευδάργυρο, βιταμίνες» θα πει στην τελευταία του συνέντευξη στο zoogla.gr, για να προσθέσει πως «δεν υπήρξα ποτέ αρχηγός των αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα. Είναι γνωστό ότι σε χιλιάδες εκπομπές μου, έχω διαφημίσει και είμαι υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού. Όπως προβλέπει η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Είμαστε κίνημα ελεύθερων ανθρώπων, όχι αντιεμβολιαστών».

Στις 4 Δεκεμβρίου θα εισαχθεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία», στις 10 του μηνός διασωληνώθηκε και η κατάσταση επιδεινωνόταν σταδιακά λόγω του βεβαρημένου ιστορικού υγείας και του υψηλού σακχάρου που τον ταλαιπωρούσε επί πολλά χρόνια. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και υπεβλήθη σε τοποθέτηση στεντ, ενώ ακολούθως συνδέθηκε με μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς ο οργανισμός του δεν ανταποκρινόταν. Η σύζυγός του Μαρία Καρρά όσο κι αν επιθυμούσε να βρίσκεται στο πλευρό του εκείνες τις δύσκολες ώρες, δυστυχώς δεν μπορούσε να τα καταφέρει καθώς οι γιατροί απαγόρευαν τις επισκέψεις, όπως συμβαίνει άλλωστε και με κάθε ασθενή που έχει κορονοϊό. Και η ίδια είχε νοσήσει, αλλά το πέρασε πολύ πιο ελαφριά κάτι που οφείλεται και στο νεαρό της ηλικίας της, καθώς είναι 28 χρόνια μικρότερη.

Με τον Γιώργο Τράγκα είχαν παντρευτεί… τρεις φορές. Όπως είχε αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος στις 30 Ιουλίου 2019, στο YouTube, «δημοσιεύω σήμερα ένα απόσπασμα από το βίντεο της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά. Η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους μας. «Παπάς» ο «Έλβις Πρίσλεϊ» (καθώς ήταν ένας ο οποίος είχε ντυθεί Έλβις). Κουμπάροι ο Γιώργος Δαμάσκος και η σύζυγος του. Όσο για το «παρανυφάκι» δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο μου Αστερίξ (σ.σ. το σκυλάκι του). Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό…Άγρα της Έδεσσας (που μένει η πεθερά μου). Περιμένω καλά σχόλια, τουλάχιστον γι αυτό το βίντεο. Να είστε όλοι καλά!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved