Τον μπελά του βρήκε ο Αγγελίδης για τον κρυφό γάμο!
Showbiz

Τον μπελά του βρήκε ο Αγγελίδης για τον κρυφό γάμο!

Ευτυχισμένοι αλλά με πολλά «βάσανα» είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του πλέον Εβελίνα Βαρσάμη, μετά την τέλεση του μυστικού τους γάμου. Τι εννοούμε;


Οι δυο celebrities πήραν από κοινού την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αν και για τους ίδιους επρόκειτο περισσότερο για μια τυπική διαδικασία προκειμένου να ξεκινήσουν τη νέα τους οικογένεια. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης άλλωστε και η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη σκοπεύουν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας μόλις ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί, και να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο μαζί με τη βάφτισή του.
Το μυστήριο έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, καθώς παρόντες ήταν μόνο δυο κολλητοί φίλοι των νεόνυμφων, οι κουμπάροι τους και –φυσικά- οι γονείς τους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τραπέζι σε μαγαζί στον Πειραιά.
Τι «βάσανα» όμως αντιμετωπίζουν οι νιόπαντροι στις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου τους;
Τι κι αν οι ίδιοι προσπάθησαν να κρατήσουν την είδηση του γάμου τους κρυφή; Από τη στιγμή που αυτή είδε τα φώτα της δημοσιότητας τα τηλέφωνα και των δυο επωνύμων πήραν φωτιά! Και μην πάει ο νους σας σε δημοσιογράφους! Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου ήταν φίλοι και συγγενείς τόσο του Αγγελίδη όσο και της συζύγου του οι οποίοι τους… «έβαζαν χέρι» γιατί κράτησαν τον γάμο τους κρυφό και δεν τους κάλεσαν να μοιραστούν όλοι μαζί το ευτυχές γεγονός!
Έτσι, το ζευγάρι περνά τώρα τις πρώτες ημέρες της κοινής του ζωής στα τηλέφωνα, προσπαθώντας να… ηρεμίσει τα πνεύματα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved