Η αισιόδοξη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη - «Γκρεμίστηκε» το Instagram
Showbiz

Η αισιόδοξη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη - «Γκρεμίστηκε» το Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πώς είναι αισιόδοξη για τον κόσμο αυτό.

Η Μαίρη Συνατσάκη αρκετές φορές έχει τοποθετηθεί στις καθημερινές εξελίξεις όπως οι γυναικοκτονίες και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Ύστερα από τις καταγγελίες δύο γυναικών εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου για revenge porn και σεξουαλική παρενόχληση, η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα.

Συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε ένα αισιόδοξο μήνυμα, το οποίο δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αλλάζει παιδιά. Αυτός ο κόσμος αλλάζει. Συγκλονίζομαι και ανυπομονώ για τη καινούργια εποχή», έγραψε σε story της η παρουσιάστρια και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά.

Να σας θυμίσουμε πώς πριν λίγο καιρό η Μαίρη Συνατσάκη είχε τσακωθεί στη μέση του δρόμου με έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος βιντεοσκοπούσε μία γυναίκα χωρίς να το γνωρίζει.

Αυτό έφερε το ξέσπασμα της παρουσιάστριας μέσα από τα social media:«Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν. Πλησίασα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει».

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα. Δεν λέω να πλακωθούμε στις μπουνιές, λέω απλά να μιλάμε γι' αυτά τα πράγματα.

Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το me too movement και την όλη αυτή την ανοιχτή συζήτηση που γίνεται γι'αυτά τα θέματα, δεν ταράχτηκα καθόλου γυρνώντας να του μιλήσω, δεν άρχισα να τρέμω και τέτοια πράγματα που μου συνέβαιναν παλιότερα σε αντίστοιχα περιστατικά».

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Chrysa κατά του Παναγιωτόπουλου: «Ήμουν ανήλικη όταν προσπάθησε να με παρενοχλήσει»

Δέσποινα Βανδή: Η απίστευτη αντίδραση της όταν είδε κάμερες - Τους απέφυγε... μαεστρικά (video)

Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή με τη Βάνα Μπάρμπα: «Κλέβουμε το κράτος, ντροπή» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved