Άκρως αποκαλυπτική η Ψάλτη: Τον σύζυγό μου τον εξανάγκασα σε γάμο, δεν ήθελε παιδί, ήταν ο όρος του
Showbiz

Άκρως αποκαλυπτική η Ψάλτη: Τον σύζυγό μου τον εξανάγκασα σε γάμο, δεν ήθελε παιδί, ήταν ο όρος του

Η Μαρίνα Ψάλτη έδωσε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη.

Η Μαρίνα Ψάλτη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και στον σύζυγό της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς βίωσε δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς στο σχολείο είχε προβλήματα στην ομιλία της.

«Στο σχολείο τραύλιζα, ήμουν βαριά δυσλεκτική. Άσχημο κοριτσάκι, πεταχτά αυτιά, μου έβαλαν σιδεράκια… Ψιλοχάλια ήμουν και από τότε αυτοσαρκαζόμουν. Διαγνώστηκα με δυσλεξία στο πρώτο έτος της Σχολής Καλών Τεχνών, γι’ αυτό και στο σχολείο υπέφερα. Το μισούσα το σχολείο. Οι συμμαθητές μου με θεωρούσαν χαζή, καθυστερημένη. Δεν άρεσα σε κανέναν, αλλά πήρα το πιο ωραίο αγόρι που υπήρχε, τον Γιάννη Φέρτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάννη Φέρτη και τη γνωριμία τους ενώ τόνισε πως δεν ένιωσε ποτέ ότι έκανε θυσία έχοντας συμφωνήσει μαζί του να μην κάνουν παιδιά.

«Γνωριστήκαμε στην παράσταση «Γλάρος». Γίναμε φίλοι, λέγαμε τα ερωτικά μας και μετά από κάποιους μήνες σε ένα αεροδρόμιο έσκυψε και μου έδεσε το κορδόνι. Δεν με φόβισε το ερωτικό παρελθόν του Γιάννη. Και τώρα τον ρωτάω πως νιώθει που έκανε τρεις γάμους κι εγώ κανέναν, και μου λέει πως είμαι η χειρότερη όλων.

Μονόπετρο δεν μου πήρε ποτέ. Εγώ του είπα πως αν δεν με παντρευτεί δεν πρόκειται να συζήσω μαζί του. Τον εξανάγκασα σε γάμο. Ο Γιάννης δεν ήθελε παιδί, ήταν ο όρος του. Θεωρούσε πως ήταν πολύ μεγάλος και δεν ήθελε το παιδί του να τον βλέπει γέρο στα νοσοκομεία».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή με τη Βάνα Μπάρμπα: «Κλέβουμε το κράτος, ντροπή» (video)

Ξέσπασε η Chrysa κατά του Παναγιωτόπουλου: «Ήμουν ανήλικη όταν προσπάθησε να με παρενοχλήσει»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτές είναι οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του που τον καταγγέλλει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved