Ντόρα Κουτροκόη: «Μόλις στείλαμε το γράμμα στον Αϊ-Βασίλη με το δώρο που θέλουμε να μας κάνει φέτος»
Showbiz

Ντόρα Κουτροκόη: «Μόλις στείλαμε το γράμμα στον Αϊ-Βασίλη με το δώρο που θέλουμε να μας κάνει φέτος»

Η Ντόρα Κουτροκόη έχει τρέλα με τον γιο της και, ακόμη και σε αυτή την ηλικία, περιμένει τον Αϊ-Βασίλη για τα ομορφότερα δώρα της ζωής της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τις δημοσιογραφικές χαρές, για την ευθύνη της παρουσίασης, αλλά και για τους καλεσμένους που μετάνιωσε που τους έδωσε βήμα.

Υπάρχει κάποιος καλεσμένος που σε έφερε σε δύσκολη θέση;

Με ενοχλούν οι άνθρωποι που είναι εριστικοί ή προσβλητικοί. Δεν με έχει φέρει κάποιος/α σε δύσκολη θέση, αν και κάποιες λίγες φορές έχω νιώσει σχετικά άβολα. Σίγουρα, όμως, έχω σκεφτεί για κάποια πρόσωπα ότι κακώς τα κάλεσα και τους έδωσα βήμα για να «πουλήσουν» την αγένεια και την κομπορρημοσύνη τους.

Η παρουσίαση είναι «ηλεκτρική καρέκλα»; Η επίδοση μιας εκπομπής σε ποιο ποσοστό οφείλεται στον παρουσιαστή;

Στην ομάδα ο καθένας έχει τον ρόλο του. Και μια εκπομπή είναι συλλογικό προϊόν. Ο αρχισυντάκτης, οι τεχνικοί, οι ρεπόρτερ, το μακιγιάζ οι παρουσιαστές. Είναι ένα σύνολο που, αν ένα κομμάτι απουσιάζει ή υστερεί, αυτό βγαίνει στην τελική δουλειά. Απλώς ο παρουσιαστής και η παρουσιάστρια μιας εκπομπής είναι που παίρνουν και την τελική ευθύνη. Χρέωση-πίστωση λέγεται αυτό.

Εχεις σκεφτεί να περάσεις στα δελτία ειδήσεων;

Οταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά. Τίποτα δεν αποκλείω, πολύ περισσότερο σε ένα επάγγελμα που έχει τα χαρακτηριστικά μαραθωνίου. Και ακόμα δεν έχω διανύσει ούτε τη μισή διαδρομή.

Ποια στιγμή στην καριέρα σου θεωρείς σταθμό;

Κάθε επαγγελματική επιλογή στη δουλειά μας αποτελεί «σταθμό». Κάθε νέα συνεργασία είναι ένα καινούριο στοίχημα, μια ξεχωριστή εμπειρία. Μου αρέσει να κοιτάω το μέλλον και δεν βρίσκω νόημα στο να αναπολώ το παρελθόν.

Ποια είναι, ωστόσο, η μεγαλύτερη δημοσιογραφική χαρά που έζησες;

Νομίζω θα σταθώ στον πρώτο εμβολιασμό πέρυσι κατά της Covid-19. Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα είχε αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να προσφέρει σε όλη την ανθρωπότητα το δώρο του εμβολίου και έτσι δεν σου κρύβω την ανακούφιση που ένιωσα βλέποντας τις εικόνες αυτές να προβάλλονται ταυτόχρονα σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως.

Tι είναι αυτό που απολαμβάνεις από τη δημοσιότητα και τι σε δυσκολεύει;

Δεν είμαι άνθρωπος των άκρων. Ούτε την απολαμβάνω τη δημοσιότητα, ούτε τη φοβάμαι. Οπως όλα τα πράγματα, έχει τα καλά και τα κακά της. Σε κάποια πράγματα σίγουρα μπορεί να γίνεται η ζωή πιο εύκολη. Εως τώρα δεν έχω νιώσει καμία δυσκολία λόγω της δημοσιότητας.

Τι είναι για σένα οι γιορτές;

Μόλις στείλαμε το γράμμα στον Αϊ-Βασίλη με το δώρο που θέλουμε να μας κάνει φέτος... Η τελική απόφαση, να ξέρεις, δεν ήταν εύκολη, διότι τα διλήμματα ήταν μεγάλα. Κατά τα λοιπά, περιμένω πώς και πώς να πάω στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, γιατί τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν τα κατάφερα. Γενικώς, πάντως, οι γιορτές είναι ανταλλαγή δώρων, ωραίες ευχές, νέα όνειρα και προσδοκίες.

Πηγή:Real Life

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα on air στην Ελένη Φωτοπούλου μετά τις δηλώσεις και… τη συνάντησή τους!

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη καταγγελία σε βάρος του - «Ήμουν 15χρονών»

Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή με τη Βάνα Μπάρμπα: «Κλέβουμε το κράτος, ντροπή» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved