Λένα Παπαληγούρα: «Προτεραιότητα μου είναι σαφέστατα η οικογένεια μου»
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Προτεραιότητα μου είναι σαφέστατα η οικογένεια μου»

Στην πιο ισορροπημένη φάση της ζωής της βρίσκεται αυτήν την περίοδό η Λένα Παπαληγούρα.

Από τη μια, απολαμβάνει τις σπουδαίες θεατρικές επιτυχίες της, τις οποίες έχει κατακτήσει με σκληρή δουλειά, ενώ, από την άλλη, είναι μια τρυφερή και πολύ στοργική μαμά για τους δύο γιους που απέκτησε τα τρία τελευταία χρόνια.

Η ίδια πιστεύει πως σήμερα είναι σχεδόν όλα γυάλινα γύρω μας. «Ζούμε μια πολύ ευαίσθητη ισορροπία, όπως λέει και ο Αλμπι. Είναι όλα γυάλινα σήμερα. Ο κόσμος, η φαντασίωση που φτιάχνει ο καθένας για τη ζωή του, αλλά και η ισορροπία της καθημερινότητας μας, η οποία είναι πολύ εύθραυστη, όπως και η ψυχολογία μας. Σήμερα είναι πολύ εύκολο να μας τσακίσει η καθημερινότητα μας. Μου έλεγε μια φίλη, που είναι χορεύτρια και ζει στη Γαλλία, ότι εκεί υπάρχει ένα επίδομα για τους καλλιτέχνες που κάνουν ένα κενό από την εργασία τους για να σκέφτονται. Αυτό στην Ελλάδα ακούγεται ουτοπικό», τόνισε.

Τα τελευταία χρόνια και έπειτα από μία δεκαετία σκληρής δουλειάς στο θέατρο και την τηλεόραση, έχει ρίξει αρκετά τους ρυθμούς της, για να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα παιδιά της. «Εννοείται ότι η σχέση με τη δουλειά μου είναι υπαρξιακή και ζω από αυτήν, αλλά ταυτόχρονα η προτεραιότητα μου είναι σαφέστατα η οικογένεια μου. Από τότε που έκανα οικογένεια, έχω αρνηθεί αρκετές δελεαστικές προτάσεις, κυρίως στην τηλεόραση, επειδή τα γυρίσματα διαρκούν πολλές ώρες την ημέρα. Το έκανα συνειδητά, επειδή ήθελα να κάτσω με τα παιδιά μου. Βέβαια, είχα την πολυτέλεια να το κάνω, γιατί το προηγούμενο διάστημα δούλευα ασταμάτητα και οικονομικά ήμουν καλά. Επίσης έχω μια ηρωίδα μητέρα, που με βοηθάει, και έναν πολύ υποστηρικτικό σύζυγο, που είναι και καταπληκτικός πατέρας», αποκάλυψε.

Η γνωστή ηθοποιός δεν κρύβει και την έκπληξη της για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσαν στο παρελθόν αρκετοί συνάδελφοι της αναφορικά με το κίνημα #ΜeΤοο. «Ολα όσα ακούστηκαν με σόκαραν. Και πολύ περισσότερο όταν αυτή π βία αφορά άτομα που τα ξέρεις. Ολοι έχουμε βρεθεί μάρτυρες τέτοιων συμπεριφορών. Εγώ ίσως να έχω βρεθεί σε κάποια τέτοια κατάσταση, η οποία όμως δεν ήταν, τέτοιου μεγέθους που να μου δημιούργησε πρόβλημα», ανέφερε στη Secret.

Διαβάστε επίσης:

Λένα Παπαληγούρα: «Δύο αγαπημένοι μου άνθρωποι έχασαν τις μαμάδες τους, επειδή φοβήθηκαν το εμβόλιο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved