Showbiz

Φοβάσαι να φορέσεις τη δερμάτινη φούστα σου; Δες πώς την απογειώνει η Λασκαράκη με ένα επιπλέον item

Έχεις κι εσύ μια κλασσική μαύρη δερμάτινη φούστα και την αφήνεις στην κρεμάστρα γιατί φοβάσαι πως θα σε «προδώσει»; Αν το κάνεις όπως η Βάσω Λασκαράκη δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Τι εννοούμε με αυτό;

Το στιλ της ηθοποιού είναι το στιλ που όλες αγαπάμε καθώς διαθέτει μια σιλουέτα με μεσογειακές καμπύλες που αναδεικνύει όλα τα κομψά σύνολα είτε αυτά είναι στη μόδα είτε όχι.

Ακόμη και ντυμένη με casual σύνολα, δείχνει σικ, ωστόσο σε αυτές τις πρόσφατες φωτογραφίες της δεν παρατηρήσαμε μόνο το κομψό στιλ της αλλά και πώς κατάφερε να απογειώσει τη δερμάτινη μαύρη φούστα της συνδυάζοντας την με ένα ακόμη item που την έκανε πάνω της να δείχνει θαύμα.

Επέλεξε λοιπόν στην πρώτη της εμφάνιση να τη φορέσει με ένα σικάτο μαύρο πουκάμισο, που έδειχνε πάνω της φανταστική ενώ στη δεύτερη εμφάνισή της την συνδύασε με ένα απλό και καθημερινό t shirt και φλατ μαύρες μπότες.

Γενικά η ηθοποιός με έναν μαγικό τρόπο μπορεί να συνδυάσει το κλασσικό σικάτο τόσο σε πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις όσο και σε πιο καθημερινές.

Δες την στη gallery

Διαβάστε επίσης

Λασκαράκη: Αυτό είναι το αγαπημένο χρώμα στη γκαρνταρόμπα της και δεν είναι στην παλέτα που αγαπάς

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για το ζευγάρι - Στόλισαν το σπίτι τους

Βάσω Λασκαράκη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της, το φιλί του Σουλτάτου και τα δάκρυα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved