Κατερίνα Καινούργιου: Το θεόρατο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πατρικό της σπίτι θα σε εντυπωσιάσει!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Το θεόρατο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πατρικό της σπίτι θα σε εντυπωσιάσει!

Σε κλίμα Χριστουγέννων η Κατερίνα Καινούργιου.

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από το στολισμένο πατρικό της σπίτι.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως θα δεις και στις φωτογραφίες είναι τεράστιο ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε τα στολίδια που το κοσμούν τα έχουν οι γονείς εδώ και 36 χρόνια.

«Στο πατρικό …❤️μολις στολίσαμε 😍
Η μαμα μου έχει τα ίδια στολίδια εδω κ 36 χρονια (από τοτε που γεννήθηκα δηλαδή 🥰)», έγραψε η ίδια στη λεζάντα και θα σε εντυπωσιάσει.

Δες το στη gallery

Πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε πόσο ανακουφισμένη νιώθει που η μητέρα της αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

«Θα το πω γιατί δεν το συζήταγε η μητέρα μου πολύ. Είχα πολύ μεγάλες διαφωνίες με τη μητέρα μου. Η μητέρα μου είναι 62 ετών, είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είχε κάποιες φοβίες αλλά τελικά θα εμβολιαστεί σήμερα. Παρόλο που είχε κάποια θέματα και φοβόταν, ευτυχώς εγώ και ο αδερφός μου την πείσαμε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό και νιώθω μια ανακούφιση...», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης

Καινούργιου: Τι είπε για την συνάντηση με τον Τσαγκρίδη μετά τις αποκλειστικές φωτό του gossip-tv

Καινούργιου: Βρήκε το ιδανικό μονόπετρο στον Αλεξάνδρου για την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη

Η Καινούργιου παραδέχτηκε ότι θέλει μωρό: «Έχει αρχίσει και μου βγαίνει το μητρικό μου ένστικτο!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved