Ανασκόπηση 2021: Οι γάμοι της χρονιάς μέσα από υπέροχες φωτογραφίες
Showbiz

Ανασκόπηση 2021: Οι γάμοι της χρονιάς μέσα από υπέροχες φωτογραφίες

Aνασκόπηση 2021: Το 2022 είναι μόλις μια ανάσα μακριά μας  και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το gossip-tv.gr μοιράζεται μαζί σας τους γάμους της χρονιάς μέσα από λαμπερές φωτογραφίες.

Μέσα στο 2021 ζήσαμε πολλούς παραμυθένιους γάμους αφού το 2020 ήταν μια χρονιά σχεδόν "απαγορευμένη" για τέτοιου είδους τελετές λόγω της πανδημίας. Όχι πως το 2021 δεν ήταν, αλλά ήταν περισσότεροι οι τολμηροί που έκαναν το βήμα.

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε ποιοι επώνυμοι άφησαν πίσω την εργένικη ζωή και μπήκαν στο κλαμπ των παντρεμένων.

Παντρεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου, στην Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη! Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στο Δημαρχείο του νησιού, όπου τον τέλεσε ο δήμαρχος κύριος Κουκάς, παρουσία των μαρτύρων και κουμπάρων τους, τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού!

Μετά τη βάφτιση του γιου τους, αποφάσισαν να κάνουν και το τελευταίο βήμα της κοινής τους ζωής, αυτό του γάμου. Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή και την σύντροφό του, Κατερίνα Ζαπάρδα που παντρεύτηκαν στις 27/8 σε κτήμα στο Κορωπί.

Σε έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, την όμορφη Ύδρα, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Ο γάμος ήταν πολιτικός και έγινε στις 11-10 το απόγευμα από τον Αντιδήμαρχο του νησιού Γιάννη Μπελεγρή.

H Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Στέλιο Βλατάκη! Η ηθοποιός παντρεύτηκε μυστικά τον περασμένο Ιούνιο στην Κηφισιά, με πολιτικό γάμο τον νευροχειρουργό.

ΗΠαναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο το Σάββατο 12 Ιουνίου στην Ύδρα με ελάχιστους καλεσμένους! Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. 50 άτομα ήταν στον θρησκευτικό γάμο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έφτασε με καΐκι στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον μπαμπά της

Τι κι αν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα την ημερομηνία του γάμου τους; Αυτός έγινε τον Αύγουστο στη Σύρο και ήταν παραμυθένιος

Γαμπρός ντύθηκε και ο Άκης Πετρετζίκης στο πλευρό της αγαπημένης του, Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ τον περασμένο Σεπτέμβρη. Την ίδια μέρα μάλιστα, το ζευγάρι, επέλεξε να βαφτίσει και τον γιο του

Το αγαπημένο ζευγάρι, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, που έχει αποκτήσει δύο κόρες, παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/9).

Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η Τζούλια Νόβα τον εκλεκτό της καρδιάς της Μιχάλη Βιτζηλαίο! Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό τον πολιτικό του γάμο προκειμένου να υποδεχτεί χωρίς γραφειοκρατικά προβλήματα το μωρό του

Ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο με πολιτικό γάμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved