Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Τα παιδιά μου είναι η δύναμη μου»

H Λένα Παπαληγούρα εκτός από περιζήτητη ηθοποιός είναι σύζυγος και μητέρα.

Η ίδια μίλησε για το πώς τα καταφέρνει, για όσα άλλαξε στη ζωή και στη νοοτροπία της η μητρότητα και πώς αντιμετωπίζει μία άσχημη μέρα.

Νέα μητέρα και ταυτόχρονα περιζήτητη ηθοποιός. Πώς τα καταφέρνεις;

Με δυσκολία. Τα παιδιά μου είναι η δύναμη μου. Εχω όμως έναν υπέροχο σύζυγο, που είναι καταπληκτικός πατέρας, και μια μητέρα ηρωίδα, που βοηθάει παρά πολύ. Αλλιώς, δεν θα τα κατάφερνα μόνη μου. Ο σύγχρονος άνθρωπος καλείται να είναι πολυεργαλείο. Κάθε γυναίκα είναι super woman συνδυάζοντας μητρότητα, επάγγελμα, δυναμισμό, θηλυκότητα κ,λπ. κ.λπ. Δεν νιώθω ότι είμαι κάτι ξεχωριστό. Παλεύω, όπως όλοι μας, να ανταποκριθώ στην αμείλικτη καθημερινότητα. Και αυτό έχει βάρος, έχει όμως και πολλές χαρές.

Τι άλλαξε στη ζωή και τη νοοτροπία σου η μητρότητα;

Οταν ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά μου, έγιναν για μένα η απόλυτη προτεραιότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, απλώς φωτίζονται διαφορετικά. Μπορώ να πω ότι φωτίζονται όλα περισσότερο. Τα παιδιά δίνουν φως στη ζωή μου. Δεν σου επιτρέπουν να σκοτεινιάσεις.

Υπάρχει κάποια φράση ενός συγγραφέα που σε εμπνέει;

Συνήθως με εμπνέουν φράσεις από τα έργα με τα οποία καταπιάνομαι κάθε φορά. Αυτή την περίοδο με συγκινεί πολύ αυτή η πασίγνωστη φράση από τον «Γυάλινο Κόσμο»: «Σβήσε τα κεριά σου, Λώρα, γιατί ο κόσμος πια φωτίζεται με αστραπές».

Πώς αντιμετωπίζεις μια άσχημη μέρα;

Με ψυχραιμία και με τη σοφία ότι ξέρω πως θα περάσει.

Ποια θεωρείς τη μεγαλύτερη αποτυχία και ποια τη μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή σου;

Επιτυχία, το ότι γεννήθηκα και το ότι γέννησα τα παιδιά μου. Αποτυχία, το ότι αφήνω στιγμές να περνούν μέσα από τα χέρια μου χωρίς να τις χαίρομαι, ενώ έχω απόλυτη επίγνωση ότι η ζωή είναι μικρή.

Πηγή:Gala

Διαβάστε επίσης:

Βρεθήκαμε στη λαμπερή πρεμιέρα του "Γυάλινου Κόσμου"- Τι είπαν Παπαληγούρα- Ροϊλός στο gossip-tv

Λένα Παπαληγούρα: «Δύο αγαπημένοι μου άνθρωποι έχασαν τις μαμάδες τους, επειδή φοβήθηκαν το εμβόλιο»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved