Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον Μπισμπίκη μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον Μπισμπίκη μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Και σαν βόμβα έσκασε επίσης και το γεγονός ότι η τραγουδίστρια και κριτής του J2US, έχει πλέον σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη!

Η Δέσποινα Βανδή έγινε πρώτο trend στο ελληνικό Twitter και ο λόγος δεν ήταν κάποια επαγγελματική της επιτυχία αλλά ο χωρισμός της από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Το διαζύγιό τους σχολιάστηκε και συζητήθηκε περισσότερο και από τον γάμο τους, τότε που οι παπαράτσι σκαρφάλωναν σε δέντρα και τοίχους προκειμένου να εξασφαλίσουν έστω και ένα στιγμιότυπο.

Ντέμης και Δέσποινα πριν από 22 χρόνια είχαν κάνει την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της παράστασης "Η Ήρα και το Παγώνι" που ανέβαινε στο θέατρο Βρετάνια και φυσικά είχαν φωτογραφηθεί για πρώτη φορά μαζί. Και πού να το ήξερε η Δέσποινα ότι μετά από 22 χρόνια θα ξαναπηγαίνει στο θέατρο για να συναντήσει τον νέο σύντροφό της!

Πρόσφατα, είχε πάει να τον δει στις πρόβες της παράστασης που σκηνοθετεί στο θέατρο.

Όταν οι δυο τους επέστρεφαν από το πρώτο τους ταξίδι στην Ιταλία είχε γίνει χαμός και οι φωτογραφίες τους από το αεροδρόμιο έγιναν viral.

Λίγο καιρό μετά η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στην στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό». Και μπορεί να γνώριζαν ότι θα υπάρχουν παπαράτσι όμως αυτό δεν τους ένοιαξε καθόλου!

Το ίδιο συνέβη και σε έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός. Πήγαν εκεί, η τραγουδίστρια του αφιέρωσε μέχρι και τραγούδι και ούτε που νοιάστηκε που την βιντεοσκοπούσαν.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι στο πλευρό της, δίπλα της και τον έχουμε δει μέχρι και στα παρασκήνια του J2US όπου πηγαίνει για να την πάρει τα Σάββατα και φυσικά μπορεί να μην εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες, όμως, δεν περνά απαρατήρητος από τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες, με τις οποίες φαίνεται πως έχει ένα θεματάκι!

Φέτος λοιπόν, οι δυο τους θα ζήσουν τα καλύτερά τους Χριστούγεννα και θα περάσουν φανταστικά. Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της σχέσης τους και η Δέσποινα φέτος δεν θα τραγουδήσει την επιτυχία της «Χριστούγεννα ήρθαν πάλι μα είσαι πάλι μακριά μου...» κι ακόμα κι αν το πει, σίγουρα δεν θα το εννοεί!

Να τους ευχηθούμε καλές γιορτές!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κοινές φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Η απίστευτη αντίδραση της όταν είδε κάμερες - Τους απέφυγε... μαεστρικά (video)

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Νέα κοινή εμφάνιση σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Έξω φρενών ο Μπισμπίκης με το Πρωινό - Τα πλάνα με την Βανδή στο αεροδρόμιο - «Να εξαφανιστείτε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved