Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Συντετριμμένη η γυναίκα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά (Video & Photos)
Showbiz

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Συντετριμμένη η γυναίκα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά (Video & Photos)

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Καταβεβλημένη και ντυμένη στα μαύρα η γυναίκα του Μαρία Καρρά στο τελευταίο αντίο στον σύζυγό της και δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα.

Ο Γιώργος Τράγκας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών το πρωί της Τρίτης (14.12), στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία, έχοντας δώσει μάχη με τον κορονοϊό, όντας ανεμβολίαστος.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Σωτηρία για τον θάνατό του: «Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Σε ανάρτησή του ο Εκπρόσωπος Τύπου Κ.ΕΛ.ΑΝ. αποκάλυψε πως η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

«Πέμπτη 16/12 στη 1.00μμ, η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Τράγκα, στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. Θα εκδοθεί ενημερωτικό ΔΤ» ήταν η ανάρτηση του Πάρη Κουρτζίδη.

Ο δημοσιογράφος είχε παντρευτεί τρεις φορές την ίδια γυναίκα, την Μαρία Καρρά η οποία νόσησε και εκείνη αλλά το πέρασε πιο ελαφριά!

Οι μέρες της καραντίνας για την Μαρία Καρρά πέρασαν και σήμερα βρίσκεται συντετριμμένη στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς για να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της.

Τα πλάνα προβλήθηκαν από την εκπομπή, Το πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved