Νέοι και ωραίοι! Οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες της TV για το 2021
Showbiz

Νέοι και ωραίοι! Οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες της TV για το 2021

Ανασκόπηση 2021: Το 2021 φεύγει και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το 2022 γεμάτοι αισιοδοξία.

Παρά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω του κορονοϊού και των δυσκολιών που μας έχει δημιουργήσει η πανδημία, ας δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Το 2021 ήταν μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις όσον αφορά στα τηλεοπτικά προγράμματα. Νέες εκπομπές, νέες σειρές, νέοι άνθρωποι έκαναν την είσοδό τους στον χώρο.

Και κάποιοι από αυτούς ξεχώρισαν και είναι και... νέοι και ωραίοι!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες στην TV αυτή τη χρονιά που έκλεψαν τις εντυπώσεις, μαγνήτισαν τα βλέμματα και φυσικά απέκτησαν το δικό τους fan club!

Ο Γιώργος Αμούτζας υποδύεται τον Νικηφόρο Σταματάτη στη σειρά Σασμός που φέτος έχει σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης.
Μοναχοπαίδι του Στεφανή και της Βασιλικής. Έδωσε Πανελλαδικές και πήγε με τον φίλο του τον Μανόλη να σπουδάσουν στη Γεωπονική Σχολή Ηρακλείου. Αγαπάει πολύ τον τόπο του και την οικογένειά του.
Ο Γιώργος Αμούτζας είναι από τα πρόσωπα που τρέλαναν φέτος το γυναικείο κοινό και όχι άδικα.

Ο Liam Ireland υποδύεται τον Στέφανο Καπερνάρο στη σειρά Η γη της Ελιάς.
Γιος του Στάθη και της Αρετής Καπερνάρου. Τολμηρός κι επίμονος, φιλόδοξος γεωπόνος. Είναι άνθρωπος της δράσης αλλά και της λογικής. Η αγάπη του για τη Μυρτάλη θα είναι το μοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει η παλιά βεντέτα.
Η γοητεία του κατάφερε να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μένοντας στην ίδια σειρά, ο Διονύσης Παπανδρέου είναι από τα πρόσωπα που άρεσαν φέτος. Υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα. Είναι ο γιος της Χάιδως. Μετά τον χαμό του πατέρα και της αδελφής του, θα αναγκαστεί να μεγαλώσει απότομα. Παρατάει τις σπουδές, μετά από απαίτηση της μάνας του, κι αναλαμβάνει τα θερμοκήπια και τους πορτοκαλεώνες της οικογένειας. Υποχείριο της Χάιδως, δεν θα αργήσει να κάνει το λάθος και να σηκώσει το όπλο της εκδίκησης.

Η Γη της ελιάς φαίνεται πως δεν έχει ηθοποιούς αλλά μοντέλα! Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης εντυπωσίασε! Γιος της Μαργαρίτας. Ευφυής, μοναχικός, επίμονος, τίμιος. Δουλεύει ως ψυχολόγος, αλλά βοηθά και τη μητέρα του με το συσσίτιο στους άστεγους. Η συνάντησή του με τη Μυρτάλη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του, καθώς αποκτά ερωτική εμμονή μαζί της.

Στις Άγριες μέλισσες τώρα, ο Δημήτρης Τσίκλης έχει συζητηθεί αρκετά. Είναι ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος υποδυόταν τον Λευτέρη. Ο Λευτέρης Μεγαρίτης, μην μπορώντας πλέον να αντέξει τις πιέσεις του πατέρα του, πήρε την απόφαση να κρεμαστεί στο υπνοδωμάτιό του.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης συμμετείχε στο House of fame. Είναι 29 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του. Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού. Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και, ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά. Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.

Το 2021 φεύγει λοιπόν και περιμένουμε να δούμε ακόμα περισσότερα και πιο φρέσκα πρόσωπα το 2022!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved