Μαντώ: «Αρρώστησα κι είχα νοσηλευτεί» - Άναυδοι οι παρουσιαστές (video)
Showbiz

Μαντώ: «Αρρώστησα κι είχα νοσηλευτεί» - Άναυδοι οι παρουσιαστές (video)

Η Μαντώ έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με τις δίαιτες.

Η Μαντώ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε εξαντλητικές δίαιτες αλλά και το πόσο της κόστισαν στην υγεία της.

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά: «Υπήρχε body shaming τότε. Και τρία κιλά πάνω να ήσουνα σου έλεγαν να χάσεις δέκα στη δουλειά. Ήταν τραγικό γιατί κάποια κοπέλα όπως εγώ που ήμουν μια κοπέλα με καμπύλες και η φυσιολογική μου κατάσταση ήταν να μην είμαι αδύνατη γιατί αρρωσταίνω, πήγα κόντρα στη φύση μου και να γίνω κόκαλο».

Στη συνέχεια Μαντώ είπε χαρακτηριστικά: «Έτρωγα 3 μπουκιές και αυτό ήταν. Αρρώστησα. Είχα νοσηλευτεί, είχα αναιμία, θυρεοειδή. Ήταν τότε η τάση της εποχής. Δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια που ήθελα να τραγουδάω και να κοιτάνε τα πόδια μου. Ήθελα την φωνή και τα τραγούδια. Αλλά μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Τις εποχές που είχα περισσότερα κιλά είχα μεγαλύτερη επιτυχία. Όποτε αδυνάτιζα πολύ δεν ήμουν τόσο δημοφιλής. Ο κόσμος με ήθελε για αυτό που είμαι. Όχι το άλλο άκρο».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το υπόμνημα που κατέθεσε στη δικαιοσύνη: «Ήταν παρεξήγηση»

Άναυδη η Μάρα Ζαχαρέα όταν διάβασε τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο Παναγιωτόπουλος σε άλλη κοπέλα

Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή - βόμβα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από Κανάκη - Σερβετά - Κιούση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved