Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω φίλους από το χώρο, έχω καλούς συναδέλφους»
Showbiz

Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω φίλους από το χώρο, έχω καλούς συναδέλφους»

Ο Γιώργος Σουξές ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε αν ήταν στα σχέδια του ή ο έρωτας ανατρέπει τα πάντα και τη μεγαλύτερη χαρά που έχει πάρει από το επάγγελμά του.

- Η ζωή στη δική σας περίπτωση ακολούθησε την TV. Πρώτα παντρευτήκατε τη Ρίζω στις «Άγριες μέλισσες» και τώρα ετοιμάζεστε να ντυθείτε γαμπρός.

«Σχέδια είναι αυτά, μπορεί να μας ξανακλείσουν, δεν ξέρεις. Απλώς κάναμε μια κουβέντα μεταξύ μας για το θέμα του γάμου. Ας είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, αυτό έχει σημασία».

-Ήταν στα σχέδιά σας ή ο έρωτας ανατρέπει τα πάντα;

«Δεν είναι μόνο θέμα έρωτα. Για μένα συνέβη κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο. Πιστεύω ότι συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο που δεν πίστευα ότι υπήρχε. Ούτε καν τον έψαχνα, γιατί -ξέρετε- αναλωνόμαστε μέσα στη ζωή, γνωρίζουμε ανθρώπους και κάποια στιγμή μπορεί και να προσαρμοστούμε, να κάνουμε λίγο πίσω. Είναι αυτό που λέμε να αγαπάς το σύντροφό σου με τα καλά του και τα κακά του. Η συγκεκριμένη κυρία μού έδειξε έναν άνθρωπο που δεν πίστευα ότι υπήρχε και μου άρεσε τόσο πολύ αυτό. Σε σχέση πάντα με 'αυτά που ζητάω εγώ».

-Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σας αν είχατε μείνει υπάλληλος της ΔΕΗ και δεν είχατε γίνει ηθοποιός;

«Φυσικά, υπάρχει μια γκάμα,, από το να είχα τρελαθεί και να ήμουν με χάπια μέχρι να ήμουν πάρα πολύ δυστυχισμένος, γιατί δεν θα έκανα αυτό που ήθελα πραγματικά».

- Άρα φαντάζομαι ότι δεν το μετανιώσατε ποτέ...

«Ποτέ, ακόμη και στις πολύ δύσκολες στιγμές δεν το μετάνιωσα ποτέ».

- Ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά που έχετε πάρει από το επάγγελμά σας;

«Όταν αναγνωρίζουν την ικανότητα και το ταλέντο μ<ψ οι συνάδελφοι μου. Δεν ε μόνο ο κόσμος, είναι να λένε και οι συνάδελφοί σου, επειδή είναι φίλοι σου, εγά έχω φίλους από το χώρο, καλούς συναδέλφους. ου οι συνάδελφοι μου. Δεν είναι μόνο ο κόσμος, είναι να στο λένε και οι συνάδελφοι σου, όχι επειδή είναι φίλοι σου, εγώ δεν έχω φίλους από το χώρο, έχω καλούς συναδέλφους. Όταν έρχονται λοιπόν αυτές οι στιγμές- που είναι σπάνιες-, είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Σουξές: Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός εκείνος μου είπε σκ@@@ (Video)

Σουξές:Όταν κατάλαβα ότι μπορεί να μου έκοβαν το πόδι μετά το σοβαρό τροχαίο σκέφτηκα να αυτοκτονήσω

Γιώργος Σουξές: Η διαφορά ηλικίας με την αγαπημένη του και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved