H τελευταία συνέντευξη του Μίμη Στεφανάκου: Ο  γάμος με τη Μάρθα Καραγιάννη και το παιδί που έχασαν!
Showbiz

H τελευταία συνέντευξη του Μίμη Στεφανάκου: Ο γάμος με τη Μάρθα Καραγιάννη και το παιδί που έχασαν!

Ο Μίμης Στεφανάκος, ο θρύλος των γηπέδων και μεγάλος γυναικοκατακτητής έφυγε σήμερα (17/12) από τη ζωή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αρεόπολη της Μάνης και ήταν μόνος, παρά τους τέσσερις γάμους του και τα δύο παιδιά που απέκτησε.

Ο Μίμης Στεφανάκος έζησε μία ζωή γεμάτη συγκινήσεις και περιπέτειες και μάλιστα είχε κάψει πολλές γυναικείες καρδιές όταν ήταν νέος. Μάλιστα, ενώ ήταν ενεργός στο ποδόσφαιρο και μάλιστα πολύ καλός αμυντικός, είχε παίξει και σε 8 κινηματογραφικές ταινίες. Κάπως έτσι γνώρισε και τη μετέπειτα σύζυγό του Μάρθα Καραγιάννη με την οποία ο γάμος τους το 1963 είχε θεωρηθεί το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Ο ίδιος σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του τον Νοέμβριο του 2019 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, είχε ανοίξει την καρδιά του και είχε μιλήσει για το παιδί που είχε χάσει η Μάρθα Καραγιάννη, για τον δεσμό του με άλλη επώνυμη κυρία, για την κουμπαριά του με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και για πολλά άλλα.

«Με την Μάρθα Καραγιάννη έγινε ένα "ατύχημα" και χωρίσαμε, όχι για το παιδί που χάσαμε», είχε πει μεταξύ άλλων. Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα είχε πει στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης:

Μίμης Στεφανάκος: «Με την Καραγιάννη έγινε ένα "ατύχημα" και χωρίσαμε, όχι για το παιδί που χάσαμε»

Μάρθα Καραγιάννη: Τα τελευταία νέα για την υγεία της - Πώς είναι μετά την περιπέτεια που πέρασε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved