Νίκος Βέρτης: Τα νεότερα για την υγειά του - Η ανάρτησή του στο Instagram
Showbiz

Νίκος Βέρτης: Τα νεότερα για την υγειά του - Η ανάρτησή του στο Instagram

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Νίκος Βέρτης.

Ο τραγουδιστής μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός δυο ημέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου.

Όπως ο ίδιος ανέφερε τα συμπτώματα του είναι ήπια και πως νιώθει πολύ καλά σωματικά αλλά και ηθικά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου.

Έκανα τεστ αφού είχα ένα ύποπτο συναχάκι και νομίζω πώς όλοι μας πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να νοσούμε, έστω τόσο διακριτικά και ελαφριά. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εμβολιαζόμαστε, αν νοσούμε να νοσούμε ανώδυνα χωρίς απώλειες.

Σημασία έχει πώς νιώθω πολύ καλά σωματικά όπως και ηθικά που τουλάχιστον προσπάθησα να αποτρέψω την τυχόν διασπορά του λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω κανονικά και πάλι στις εμφανίσεις μου στο ΥΤΟΝ the music show!

Συγκεκριμένα από αυτήν την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων λειτουργώντας κανονικά το εορταστικό μας πρόγραμμα!! Καλές γιορτές με Υγεία και με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!», έγραψε ο Νίκος Βέρτης.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Βέρτης: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής - Το μήνυμά του στο instagram

Γιώργος Κακοσαίος: Πήγε στον Βέρτη, τραγούδησε Πλούταρχο και αποθεώθηκε! (exclusive video)

Νίκος Βέρτης: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου - Θα καταβάλλει ή όχι το 1 εκατ. ευρώ;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved