Η Γη της Ελιάς: Στιγμές από τη σειρά, που προβλήθηκαν το 2021 και θα μας μείνουν αξέχαστες!
Showbiz

Η Γη της Ελιάς: Στιγμές από τη σειρά, που προβλήθηκαν το 2021 και θα μας μείνουν αξέχαστες!

Εδώ και μερικούς μήνες, η Γη της ελιάς έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με στιγμές που μας έχουν συγκινήσει πολύ, αλλά και άλλες, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραματικές σειρές, με κάθε επεισόδιό της να έχει καταιγιστικές εξελίξεις και τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

Από τον Σεπτέμβριο, που έκανε πρεμιέρα έχει αποκτήσει χιλιάδες φαν ανά την επικράτεια, καθώς η ιστορία από μόνη της έχει να δώσει πολλά. Πρόκειται για μια σειρά, γυρισμένη στην Αερόπολη της Μάνης και οι πρωταγωνιστές της είναι χαρακτήρες αντίθετοι μεταξύ τους, με ξεκάθαρα διαφορετικές προσωπικότητες και αντιδράσεις.

Πολλές ήταν οι στιγμές, που ανά τους μήνες μάς έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, με κυριότερες τις ερωτικές ιστορίες, που εκτυλίσσονται στη Μάνη, οι οποίες έχουν προσδώσει και έναν ιδιαίτερο ρομαντικό χαρακτήρα στο έργο.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική, η Ιουλία με τον Στάθη, η Αθηνά με τον Δημήτρη, ο Μάνος με την Μαρίνα και ο Στέφανος με τη Μυρτάλη είναι μερικά από τα ζευγάρια που πρωταγωνιστούν στην πλοκή της σειράς και περιπλέκουν τα πράγματα, αυξάνουν τις εντάσεις και διαταράσσουν τις ισορροπίες.

Ποιες όμως ήταν οι στιγμές, που μας σημάδεψαν και μας έχουν κάνει να μην μπορούμε να χάσουμε επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς; Εμείς τις συγκεντρώσαμε, κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση των highlights για το 2021 που σίγουρα μας δίνουν μία μικρή γεύση για το τι μας περιμένει το 2022...

Η Στέλλα κείτεται νεκρή στην άμαξα!

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο της σειράς είδαμε να συμβαίνουν συγκλονιστικά πράγματα, με την δολοφονία της Στέλλας Στεφανέα και του πατέρα της να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην Αερόπολη. Η Στέλλα ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Μάνο Βρεττάκο, με τον οποίο περίμεναν και παιδί. Η μέρα είχε φτάσει και οι ετοιμασίες ήταν παραδοσιακές και μαγικές, μέχρι που κάποιοι τη δολοφόνησαν, όταν εκείνη βρισκόταν πάνω στην άμαξα, στον δρόμο για την εκκλησία. Η αντίδραση όσων παρευρίσκονταν στην εκκλησία ήταν συγκλονιστική.

Ο Φίλιππος Στεφανέας πυροβολεί τον Στάθη Καπερνάρο!

Ο Φίλιππος, αδερφός της Στέλλας, τυφλωμένος από τον πόνο του για τον χαμό της αδερφής του, προχωρά σε μια παράτολμη πράξη, μετά από εντολή της μητέρας του, Χάιδως, η οποία θεωρούσε υπεύθυνους για το διπλό φονικό την οικογένεια των Καπερνάρων. Ο Φίλιππος πυροβόλησε τον Στέφανο, με στόχο να του αφαιρέσει τη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Φίλιππος και Βασιλική: Ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα!

Ο Φίλιππος Στεφανέας και η αδερφή του Στέφανου, Βασιλική είναι δυο χαρακτήρες, που από την αρχή της γνωριμίας τους, υπήρχε έντονη κόντρα μεταξύ τους και ήταν αντιπαθείς ο ένας προς τον άλλον. Ωστόσο το κλίμα άλλαξε ξαφνικά μεταξύ τους, όταν η βροχή τους έφερε κοντά και κατάλαβαν ότι υπάρχει έλξη μεταξύ τους. Το ζευγάρι έχει περάσει από 40 κύματα μέχρι να καταφέρει να είναι μαζί. Μετά από την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, αποφάσισαν να το σκάσουν και να μετακομίσουν από τη Μάνη στην Αθήνα, μέχρι τουλάχιστον να γεννηθεί το μωρό και να μπορούν να επιστέψουν στη Μάνη και να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Στάθης και Ιουλία: Ο απόλυτος έρωτας, που δεν κατάφερε να σβήσει ο χρόνος!

Είναι ένα ζευγάρι, με ίσως το μεγαλύτερο παρελθόν μέσα στη σειρά, αφού ήταν πριν από πολλά χρόνια μαζί, μέχρι που χώρισαν και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Η μοίρα τους έφερε και πάλι κοντά και το πάθος μεταξύ τους ξύπνησε, αφού δεν μπορούσαν να ζουν άλλο χώρια. Ο Στάθης και η Ιουλία έζησαν μοναδικές στιγμές μαζί, μέχρι που η Χάιδω αποκάλυψε στην Αρετή το τι ακριβώς συμβαίνει με τον άντρα της. Το ατύχημα της Αρετής, στάθηκε εμπόδιο για να συνεχιστεί το ειδύλλιο Στάθη - Ιουλίας, αφού ο Στάθης αναγκάστηκε να σταθεί δίπλα στη γυναίκα του και στην οικογένειά του, θεωρώντας ότι κάνει το σωστό.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Η Μυρτάλη πέφτει θύμα απαγωγής από τον Αλέξη!

Ο Αλέξης, ο γιος της Μαργαρίτας είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα, αλλά όπως είδαμε τον ίδιο τον κυνηγούν οι εμμονές. Από την πρώτη στιγμή που είδε την Μυρτάλη την ερωτεύτηκε και έκανε τα πάντα για να είναι μαζί, να ζήσουν σαν ζευγάρι και να είναι ευτυχισμένοι.

Η Μυρτάλη ενώ του είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο και πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ τους, ο Αλέξης την απήγαγε και την έκλεισε μέσα σε ένα σπίτι, μέχρι εκείνη να καταλάβει ότι ο μόνος δρόμος είναι να είναι μαζί του. Όλα ανακαλύφθηκαν από την Μαργαρίτα τυχαία, η οποία κατάφερε να σώσει την Μυρτάλη και να την αφήσει να φύγει.

Μάνος και Μαρίνα: Ένας γάμος που κατέληξε στο πιο δυσάρεστο διαζύγιο!

Πολύ καιρό πριν συνάψει σχέσεις με την Στέλλα, ο Μάνος ήταν ζευγάρι με την Μαρίνα, την ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου της πόλης. Ήταν μια σχέση που ο πατέρας του ποτέ δεν ενέκρινε και δεν ήθελε να προχωρήσει. Ο Μάνος, μετά και τον θάνατο της Στέλλας, κατάλαβε ότι η Μαρίνα είναι η γυναίκα της ζωής του και την διεκδίκησε μέχρι τέλους. Μάλιστα, οι δυο τους παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα. Όσο όμως ο καιρός περνούσε και η σχέση τους παρέμενε κρυφή, η Μαρίνα δεν άντεξε, με αποτέλεσμα οι τσακωμοί μεταξύ τους να είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Ο Μάνος δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι έστω είχε σχέση με την Μαρίνα, κανοντάς τη να μη νιώθει ότι είναι προτεραιότητά του.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στη Γη της Ελιάς – Τι συμβαίνει μεταξύ Μάνου και Μαρίνας

Η Γη της Ελιάς: Το ελαιοτριβείο παίρνει φωτιά κι ο Αποστόλης μπαίνει μέσα με κίνδυνο της ζωής του

Τηλεθέαση: The Voice τελικός - DWTS - Η Γη της Ελιάς: Αυτό το πρόγραμμα βγήκε κερδισμένο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved