Χριστίνα Μπόμπα: Διάβασε παραμύθια αγκαλιά με τις κόρες της- Το post που "έριξε" το Instagram!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Διάβασε παραμύθια αγκαλιά με τις κόρες της- Το post που "έριξε" το Instagram!

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, από τότε που έγιναν γονείς, δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους και δηλώνουν πιο δεμένοι από ποτέ. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Οι δίδυμες κόρες τους έχουν συμπληρώσει τη ζωή τους, η οποία, όπως δηλώνουν και οι ίδιοι είναι πιο υπέροχη από ποτέ.

Η Χριστίνα Μπόμπα είδε το όνειρό της να πραγματοποιείται όταν πριν από ελάχιστους μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα, κρατώντας στην αγκαλιά της τις δίδυμες κόρες της. Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές και η ίδια, από τότε που έγινε μαμά κατάλαβε το νόημα της ζωής και το τι σημαίνει να είσαι ευτυχισμένη και να πηγάζει το συναίσθημα από μέσα σου κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, αφού αυτή είναι και η βασική δουλειά της ως influencer και φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δραστηριότητές τους, με τις κόρες της. Η Αριάννα και η Φιλίππα της έχουν κλέψει τη καρδιά και περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους και έτσι δένονται ολοένα και περισσότερο.

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία σε σχετικό Story στο Ιnstagram, όπου είναι αγκαλιά με τις μικρές στο κρεβάτι και διαβάζουν παραμύθι. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram: "Tο ρίξαμε στο διάβασμα!"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Λάουρα για την Μπόμπα όταν πήρε τη θέση της: «Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν»

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Βόλτα στη στολισμένη Αθήνα με την Ματούλα Τανιμανίδη και τις δίδυμες

Χριστίνα Μπόμπα: Ακόμη και με βροχή δε χάνει τη βόλτα με τις δίδυμες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved