Καθολική κατακραυγή των επωνύμων για τον Παναγιωτόπουλο! Αποκλειστικές δηλώσεις στο gossip-tv
Showbiz

Καθολική κατακραυγή των επωνύμων για τον Παναγιωτόπουλο! Αποκλειστικές δηλώσεις στο gossip-tv

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκάλεσε σάλο μετά από τις καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν και έχουν ακουστεί σε βάρος του τις τελευταίες μέρες. 

Πριν από λίγες μέρες, πληροφορηθήκαμε όσα κατήγγειλε σε βάρος του δημοσιογράφου μία 30χρονη γυναίκα, πρώην σύντροφός του προκαλώντας μεγάλη αναταραχή στην εγχώρια showbiz, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο κοινό.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πριν από περίπου δυο χρόνια, είχε κατηγορηθεί από τημν πρώην σύντροφό του, για revenge porn, αφού ο ίδιος είχε δημοσιοποιήσει σε διαδικτυακές σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο από προσωπικές του στιγμές με την κοπέλα, αλλά και φωτογραφίες που απεικόνιζαν την ίδια.

Η είδηση έπεσε σαν... βόμβα εκείνο το απόγευμα, με τους άλλοτε συνεργάτες και φίλους του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», στην οποία και συμμετείχε, να πέφτουν από τα σύννεφα, καθώς οι ίδιοι δήλωσαν δημόσια ότι δεν γνώριζαν τίποτα για την δράση του Παναγιωτόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν μέσα από σχετικό story του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος λίγες ώρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, είχε δημοσιοποιήσει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ένα κείμενο που περιέγραφε την κατάσταση, χωρίς να δίνει στοιχεία της κοπέλας, αλλά κατονομάζοντας τον θύτη, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξή των «Ράδιο Αρβύλα» εκείνο το απόγευμα και μετά τα λόγια του Αντώνη Κανάκη στα πρώτα λεπτά, ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, κατά την οποία επεσήμαινε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό τους, μιας και δεν επικροτούν αυτές τις συμπεριφορές.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη στον δημοσιογραφικό κόσμο, με πολλούς συναδέλφους του να παίρνουν ξεκάθαρη θέση εναντίον του και να δηλώνουν ότι δεν είχαν καταλάβει τίποτα και ότι δεν μπορούσαν να διανοηθούν όλο αυτό που συμβαίνει.

Οι περισσότεροι, μέσα από τις εκπομπές τους στα media τον κατηγόρησαν ανοιχτά, μιας και μετά την πρώτη αυτή καταγγελία, σειρά είχαν και άλλες αποκαλύψεις για τον γνωστό παρουσιαστή και την κρυφή ζωή του.

Το gossip- tv βρέθηκε στην διοργάνωση αλληλεγγύης #HelpforIoanna, μια βραδιά η οποία πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της αποκατάστασης της υγείας της. Στο λαμπερό αυτό πάρτι, παρευρέθηκαν πολλοί ιδιαίτεροι καλεσμένοι, ανάμεσά τους και πρόσωπα από τον δημοσιογραφικό κόσμο, οι οποίοι μίλησαν αποκλειστικά στο gossip-tv και ξέσπασαν κατά των κακοποιητικών συμπεριφορών απέναντι στις γυναίκες. Επιπρόσθετα, μίλησαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δηλώνοντας σοκαρισμένοι για την είδηση και για το γεγονός πως μια κοπέλα βίωσε κάτι τόσο απεχθές από τον ίδιο της τον σύντροφο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Γιάννης Σπαλιάρας, μοντέλο και ηθοποιός, αλλά και η παρουσιάστρια της εκπομπής Open Weekend Ελένη Τσολάκη, μίλησαν για τον ρόλο της οικογένειας και των αξιών που παίρνει ένας άνθρωπος μέσα από το σπίτι όπου μεγαλώνει, αλλά και για την κοινωνία, η οποία θα πρέπει να θεσπίσει το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο, μέσα από το οποίο, θα επικρατήσει ο φόβος για τέτοιου είδους συμπεριφορές και έτσι στο τέλος θα μπορούν να αποτραπούν πολύ πιο εύκολα, όπως επεσήμαναν όλοι τους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις των επωνύμων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο gossip- tv:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τελευταία εξέλιξη: Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό»

Ξεσπά η Τουμασάτου: «Με είχαν προσβάλλει, ήταν κάποιοι αντρακλαράδες που λέγανε κάτι... νόστιμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved