Βίκυ Βολιώτη: «Από μικρή έλεγα πως αν αποφασίσω να αποκτήσω παιδί, θα υιοθετούσα»
Showbiz

Βίκυ Βολιώτη: «Από μικρή έλεγα πως αν αποφασίσω να αποκτήσω παιδί, θα υιοθετούσα»

Παλιότερα η Βίκυ Bολιώτη στις συνεντεύξεις της ήταν κάθετη. Δεν ήθελε ούτε να παντρευτεί, ούτε να κάνει παιδί.

Σήμερα είναι μια γυναίκα που έχει κάνει και τα δυο. «Μου το ενέπνευσε ο Σίμος αυτό (σ.σ: είναι παντρεμένη με τον Σίμο Σαρκετζή, έναν από τους πιο σπουδαίους διευθυντές φωτογραφίας).

Ο γάμος έγινε μόνο και μόνο για λόγους υιοθεσίας. Γιατί μια μονογονεϊκή οικογένεια δεν θα μπορούσε να υιοθετήσει. Ετσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε στη Νέα Υόρκη, πρώτον γιατί εκεί ζει ο μεγαλύτερος αδελφός μου και, δεύτερον, γιατί θέλαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Παντρευτήκαμε στο ελληνικό προξενείο και οι μόνοι που βρέθηκαν στην τελετή ήταν ο αδελφός μου, η γυναίκα του, η ξαδέλφη μου και δυο φίλοι. Μετά πήγαμε για φαγητό σε ένα υπέροχο ινδικό εστιατόριο. Δεν είχε τίποτα εντυπωσιακό, αλλά για εμάς ήταν μια μαγική μέρα», είπε στο Gala και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μικρή τους κόρη.

«Από μικρή έλεγα πως αν αποφασίσω να αποκτήσω παιδί, θα υιοθετούσα. Ηταν κάτι πολύ συνειδητό και βαθιά ριζωμένο μέσα μου. Χωρίς να θέλω διακαώς να κάνω ένα παιδί. Γνωρίζοντας τον Σίμο, που ήθελε πολύ ένα παιδί, σιγά-σιγά και συζητώντας μαζί του, αποφάσισα να το κάνω. Εχοντας τη βεβαιότητα ότι θα είναι κι εκείνος ένας ενεργός μπαμπάς, δεν θα είναι απών. Και μου άλλαξε τη γνώμη. Εκεί που δεν άλλαξα γνώμη ήταν ότι ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί θέλαμε πολύ και οι δύο να υιοθετήσουμε ένα παιδί από την Αφρική. Και ειδικά από την Αιθιοπία. Το θεωρώ εντελώς αυτονόητο να υιοθετήσεις ένα παιδί από μια χώρα όπου ξέρεις ότι τα παιδιά υποφέρουν, δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Με ρωτάνε συνεχώς με απορία και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Την Αννα (σ.σ: η κόρη της) τη φέραμε στην Ελλάδα όταν ήταν 8 μηνών. Μιλάει ελληνικά, αλλά θέλει να μάθει και αιθιοπικά. Και το θεωρώ καλό να μη θέλει να αποκοπεί από τις ρίζες της. Τώρα είναι 8 χρονών, αν σε δύο με τρία χρόνια θέλει ακόμη, θα το κάνουμε», είπε.

Οσο για τη διαφορά, των χαρακτηριστικών, «ευτυχώς όσο περνάει ο καιρός, νιώθω ότι η κοινωνία μας γίνεται όλο και λιγότερο ρατσιστική. Η Αννα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, πάνω σ' αυτό. Μπορεί κάποια στιγμή ένα παιδάκι στο σχολείο να τη ρωτήσει για το χρώμα του δέρματος της, αλλά μέχρι εκεί. Το θεωρώ φυσικό. Και χαίρομαι που η παράσταση που κάνω φέτος, το "Μια ιστορία αγάπης", μιλάει για τον ρατσισμό.

Πηγή:Gala

Διαβάστε επίσης:

Λόγω τιμής: Η Βίκυ Βολιώτη αποκαλύπτει: «Με έβριζαν στον δρόμο» (Video)

Βίκυ Βολιώτη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την υιοθεσία και το bullying

Βίκυ Βολιώτη: «Κάναμε όλοι οι άλλοι πολύ θόρυβο και πήραμε τον χρόνο από τα θύματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved