Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα πρώτα Χριστούγεννα, ο φλογερός έρωτας και η διαφορά ηλικίας
Showbiz

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα πρώτα Χριστούγεννα, ο φλογερός έρωτας και η διαφορά ηλικίας

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως ζευγάρι θα περάσουν φέτος η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Αν σχολιάσουμε και τις φήμες που κυκλοφορούν αλλά και τις μπηχτές που πετάει ο ίδιος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, μπορεί να είναι και τα πρώτα τους Χριστούγεννα ανύπαντροι και χωρίς παιδί.

Αν και για αρκετό καιρό δεν είχαν επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι, οι φήμες είχαν φουντώσει και σιγά - σιγά άρχισαν να απαθανατίζονται από τους παπαράτσι σε τρυφερά τετ α τετ.

Πρώτο μάλιστα το gossip-tv.gr σας είχε παρουσιάσει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές όπου και μοιραζόντουσαν την ίδια ξαπλώστρα.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αχώριστοι και μπορεί εκείνη να μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εκείνος στην Αθήνα, έχουν κάνει την απόσταση παιχνιδάκι και βρίσκονται συνέχεια. Μάλιστα, τα Σαββατοκύριακα κάνουν μικρές αποδράσεις στα βουνά και περνούν φανταστικά, ενώ μοιράζονται μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Πρόσφατα, συμμετείχαν και οι δύο στο λαμπερό show J2US, απ΄όπου έχουν αποχωρήσει, με την Ιωάννα να το κάνει οικειοθελώς λόγω ενός οικογενειακού θέματος που προέκυψε.

Το ζευγάρι είναι full in love και όπου βρεθούν κι όπου σταθούν φιλιούνται, αγκαλιάζονται, αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και το ζουν στο έπακρο! Και πολύ καλά κάνουν θα λέγαμε!

Φέτος θα περάσουν τα πιο μαγικά τους Χριστούγεννα και σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους έχουν διαφορά 6 χρόνια, αφού η Ιωάννα είναι 28 ετών και ο Δημήτρης είναι 34, ενώ η influencer έχει ύψος 1,74 και το μοντέλο και παρουσιαστής 1,89.

Δείτε κοινές τους φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παντρεύονται και περιμένουν παιδί; Οι μπηχτές στη Super Κατερίνα

Καινούργιου σε Αλεξάνδρου: «Μαζέψου θα έχεις παντόφλα μετά...»

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της στις φήμες που τη θέλουν έγκυο! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved