Δήμητρα Ματσούκα: «Ήξερα για δύσκολες ιδιοσυγκρασίες που εγώ αντιμετώπισα»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: «Ήξερα για δύσκολες ιδιοσυγκρασίες που εγώ αντιμετώπισα»

Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στο παλιρροϊκό κύμα του ελληνικού #MeToo στο θέατρο.

Επίσης, σχολίασε αν το θέατρο βγήκε τελικά κερδισμένο από όλο αυτό και αν της λείπει κάτι από την εποχή που συμμετείχε στο Κάτι τρέχει με τους δίπλα.

Ήρθαμε αντιμέτωποι και με το παλιρροϊκό κύμα του ελληνικού #MeToo στο θέατρο. Θεωρείς ότι θα γινόταν αυτό αν ήταν ανοιχτά τα θέατρα;

Οι περισσότεροι έτσι πιστεύουν. Μπορεί να είναι αλήθεια, ωστόσο πάντα στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα ακολουθούμε τις έξωθεν τάσεις, ειδικά όταν αυτές έρχονται από την Αμερική. Και εδώ μιλάμε για μια δυνατή, καθολική νέα συνθήκη.

Άνθρωποι που κατηγορήθηκαν υπήρξαν γνωστοί σου, συνεργάτες σου. Επικοινώνησες με κάποιον από αυτούς; Άκουσες πράγματα που γνώριζες, που είχες βιώσει ίσως;

Ήξερα για δύσκολες ιδιοσυγκρασίες που εγώ αντιμετώπισα, χωρίς ποτέ, όπως νομίζω ότι είναι φυσικό, να γίνουμε φίλοι μεταξύ μας.

Θεωρείς ότι το θέατρο βγήκε τελικά κερδισμένο από αυτή την ιστορία ή είναι κάτι που θα ξεχαστεί;

Πιστεύω πως δύσκολα πια κάποιος που βρίσκεται σε θέση ισχύος θα μπορεί να συμπεριφέρεται κακοποιητικά στους συνεργάτες του. Κερδισμένη σίγουρα θα βγει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε ότι η πραγματική εικόνα του επαγγέλματος σας, εκτός από χαρά, περιλαμβάνει και τη ματαιοδοξία. Συμφωνείς;

Χωρίς αμφιβολία. Στην εποχή δε του υπαρκτού ναρκισσισμού που επιβάλλουν τα social μπορούμε με βεβαιότητα να μιλήσουμε και για μια γενικευμένη ματαιοδοξία, ανεξαρτήτως επαγγέλματος.

Εσύ βρήκες στοιχεία ταύτισης με την ηρωίδα σου;

Κι εγώ λυπάμαι για πρόσωπα και καταστάσεις όπως η Μάρθα, η ηρωίδα μου. Με απασχολεί τι συμβαίνει γύρω μου. Απλά εκείνη το κάνει με τρόπο ψυχαναγκαστικό και σχεδόν ερωτικό. Σαν να έλκεται από ό,τι μοιάζει δραματικό.

Πριν από λίγες μέρες μια εκπομπή είχε ένα αφιέρωμα σε ρόλους που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο ρόλος με τον οποίο είχες κάνει την παρθενική σου εμφάνιση στο Κάτι τρέχει με τους δίπλα. Σε χαροποιεί αυτό ή νιώθεις κάπως αμήχανα;

Με χαροποιεί πολύ! Είχαμε μάθει να γελάμε στην τηλεόραση με γυναίκες που συνήθως άμα τη εμφανίσει είχαν κάτι αστείο. Είναι χαρά μου και μεγάλη μου τιμή λοιπόν αυτό που μου λες.

Σου λείπει κάτι από εκείνη την εποχή;

Δεν μου λείπει τίποτα.

Τόσο απόλυτη, ε;

Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα το αντίθετο.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: «Που και που μηνύω κανέναν... Μια φορά κέρδισα 30 εκατομμύρια» (Video)

Μαρία Ματσούκα: Η συγκινητική αφιέρωση στην αδερφή της, Δήμητρα – Χορεύει με τον 4 μηνών γιο της!

Ματσούκα για την 8χρονη στο Κερατσίνι: Η εικόνα είναι βίαιη, θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved