Θέμης Αδαμαντίδης: «Όταν λέγαμε τα κάλαντα πολλές φορές ακουγόμουν μόνο εγώ»
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης: «Όταν λέγαμε τα κάλαντα πολλές φορές ακουγόμουν μόνο εγώ»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρίσκεται 41 χρόνια στη δισκογραφία.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αν έλεγε τα κάλαντα και πού πιστεύει ότι οφείλεται ο τεράστιος πανικός που γίνεται όταν ερμηνεύει το κομμάτι «Στην καρδιά».

Τα παιδικά σου χρόνια πώς ήταν;

Εχω προλάβει κάποιες εποχές πολύ ρομαντικές πάνω σε θέματα εορτών. Ζούσα με δύο οικογένειες. Ο θείος με τα παιδιά, εγώ με τους γονείς μου, ο παππούς και η γιαγιά και ήμασταν σε ένα σπίτι με τρεις ορόφους. Εχω ζήσει ζεστασιά, που βοηθάει να είσαι δεμένος με τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη. Εχω περάσει όμορφα παιδικά χρόνια και έχω καλές αναμνήσεις.

Ελεγες τα κάλαντα;

Βέβαια. Πολλές φορές ακουγόμουν μόνο εγώ. Κάναμε και διαγωνισμό ποιος θα βγάλει πιο πολλά.

Αυτό που σε διακρίνει είναι η σεμνότητα σου. Ενα χαρακτηριστικό σου είναι ότι, όταν σου κάνουν κομπλιμέντα, σκύβεις το κεφάλι και χαμηλώνεις τα μάτια.

Ναι. Κάπου νιώθω άβολα, δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω τον κόσμο. Το αποκορύφωμα σε αυτές τις στιγμές είναι όταν ακούς τη λέξη «θεός». Ολοι έχουμε έναν θεό μέσα μας, γιατί ο Δημιουργός μας έφτιαξε. Αλλά ο θεός είναι ένας. Εμείς είμαστε μικροί θεοί. Δεν το παρεξηγώ, προς θεού, απλώς εγώ εκείνη τη στιγμή νιώθω λίγο περίεργα.

Πού πιστεύεις ότι οφείλεται ο τεράστιος πανικός που γίνεται όταν ερμηνεύεις το κομμάτι «Στην καρδιά»;

Είναι ένα ωραίο τραγούδι. Το κομμάτι αυτό έγινε σιγά-σιγά. Το αγάπησε ο κόσμος σιγά σιγά, γιατί δεν πούλησα κανένα σπίτι για να το διαφημίσω, για να το μάθει ο κόσμος και να το βγάλω μπροστά. Το τραγούδι αυτό είχε την τύχη του, γιατί ήταν ωραίο, το είπα καλά, έβαλα μέσα κάποιες δικές μου πινελιές, ειδικά στις μελωδίες στο φινάλε. Το κομμάτι αυτό είχε το άστρο του. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι είχε τα απαραίτητα για να γίνει σουξέ. Όταν το τραγούδι βγάζει δύο τίτλους, είναι εύκολο να γίνει σουξέ.

Τι εννοείς;

Ας πούμε το τραγούδι «Μα πού να πάω» βγάζει κι άλλο τίτλο, το «Είπα να φύγω». Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που σε οδηγούν πιο κοντά στην επιτυχία.

Πηγή:Secret

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: «Ποτέ δεν ήμουν στο απυρόβλητο και μου κόστισε»

Θέμης Αδαμαντίδης: Τον περίμεναν Σκορδά – Λιάγκας στο πλατό και δεν εμφανίστηκε ποτέ (video)

Θέμης Αδαμαντίδης: Ρώτησε αν ξαναπαντρεύονται Λιάγκας- Σκορδά – Η αντίδρασή τους on air! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved