Λύγισε η Έρρικα Πρεζεράκου: «Τώρα περνάω το πένθος μου, συνέβησαν και πράγματα που δεν τα ξέρετε»
Showbiz

Λύγισε η Έρρικα Πρεζεράκου: «Τώρα περνάω το πένθος μου, συνέβησαν και πράγματα που δεν τα ξέρετε»

Μία κατάθεση ψυχής έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή αθλήτρια μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Τόσο λόγω του ατυχήματος που είχε με το σκάφος όσο και λόγω του θανάτου της μικρής ανιψιάς του.

«Θα σας πω ότι αρχικά ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να βιώνει την απώλεια. Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με το χέρι μου και είχα μια απώλεια, ενώ είχα μπει σε μια διαδικασία ότι έπρεπε να αντεπεξέλθω, ξαφνικά ήρθε κάτι που ήταν πολύ πιο σπουδαίο. Ξαφνικά εκεί που κάνεις έναν αγώνα για να επιβιώσεις, ξαφνικά έρχεται κάτι άλλο», είπε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου και συνέχισε:

«Ένα κομμάτι μου πενθεί πολύ. Η απώλεια είναι πάντα απώλεια αλλά εγώ έχω το χιούμορ. Σε στρέφει στη ζωή και στο διαφορετικό, εκεί που θες να πας... Άλλοι άνθρωποι το βιώνουν μέσα από βαθιά εσωστρέφεια εγώ προσπαθώ να αντικαταστήσω όλο αυτό το πένθος και να στρέψω τον εαυτό μου σε άλλες συνήθειες. Σήμερα δεν ήμουν έτοιμη γι' αυτό το live γιατί ένα κομμάτι μου είναι βαθιά πένθιμο και στενοχωρημένο. Μου συνέβησαν κι άλλα πράγματα τα οποία δεν τα ξέρετε αλλά δεν έχει σημασία».

Στο τέλος του βίντεο μίλησε για την αδερφή της και για το γεγονός ότι δεν ξέρει τι να πει σε αυτή τη μάνα μου έχασε το παιδί της και λύγισε.

«Νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ, νιώθω πιο αδύναμη από ποτέ, νιώθω πιο ανίκανη από ποτέ. Νομίζω ότι τώρα περνάω το πένθος μου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έρρικα Πρεζεράκου: Μετά τις δυσκολίες βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα

«Πήγα στην κηδεία της Αναστασίας. Ήμουν δίπλα στην Πρεζεράκου σε αυτή την οδυνηρή απώλεια»

Θρήνος στην κηδεία της μικρής Αναστασίας – Συντετριμμένη η Έρρικα Πρεζεράκου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved