H Αντζελίνα από το Bachelor αγκαλιά με τον κούκλο σύντροφό της στα γενέθλιά της - Εσείς τον είδατε;
Showbiz

H Αντζελίνα από το Bachelor αγκαλιά με τον κούκλο σύντροφό της στα γενέθλιά της - Εσείς τον είδατε;

Η Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλo του Bachelor μπορεί να μην κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, όμως ένα χρόνο μετά το ριάλιτι είναι τρελά ερωτευμένη και ευτυχισμένη!

Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλιά της, η Αντζελίνα Χαλντέντα δημοσίευσε στο instagram κοινή φωτογραφία με τον κούκλο σύντροφό της της κρατώντας την τούρτα με τον αριθμό 22.

Είχε γενέθλια, έγινε 22 χρονών και… μας έδειξε τον κούκλο σύντροφό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Μάλιστα κάνοντας έναν απολογισμό η νεαρή καλλονή, είπε: «Ακόμα ένας χρόνος πέρασε… είμαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο ευλογημένη που έχω την υγεία μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!Είμαι πλούσια όχι επειδή έχω χρήματα…( που δεν έχω κιολας ) αλλά επειδή έχω ανθρώπους που είναι δίπλα μου οι οποίοι με αγαπάνε, μια δεύτερη οικογένεια η οποία με αγαπάει σαν δικό της παιδι, με νοιάζονται, με εκτιμούν, με θέλουν και με ανέχονται Γι αυτό που είμαι… και αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχει κάνει ο θεός! Άλλος ένας χρόνος συν στην ηλικία μου… άλλος ένας χρόνος με εμπειρίες και μαθήματα ζωής!!! Ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή! Επίσης σας ευχαριστώ όλους όσους μου ευχηθήκατε και εγώ ανταποδίδω εις διπλούν»!

Δείτε τον και εσείς τον σύντροφό της στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

The bachelor: Η Ανζελίνα επέστρεψε και η Γιώτα έγινε... τούρμπο - Ο «φαρμακερός» διάλογος (video)

Σοκάρει η αποκάλυψη της Αντζελίνας από το περυσινό The Bachelor! Έχασε 21 κιλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved