Βρισιήδα Ανδριώτου: Η ηλικία, η διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και η συμμετοχή στο Survivor
Showbiz

Βρισιήδα Ανδριώτου: Η ηλικία, η διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και η συμμετοχή στο Survivor

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι έτοιμη να δείξει τις δυνατότητες της στο στίβο της μάχης.

Την Βρισηίδα Ανδριώτου, την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks», όπου είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία. Η ίδια είχε κάνει αίσθηση τόσο για την ομορφιά της, όσο και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Τώρα θα την απολαμβάνουμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Πάμε όμως να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Ηλικία

Το νεαρό μοντέλο σε πρόσφατη δημοσίευση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει την ηλικία της.

Η Βρισηίδα είναι 25 χρονών και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να προκαλέσει ένα σούσουρο γύρω από το όνομά της καθώς είχε έναν έντονο καυγά με την πρώην κολλητή της, Ιωάννα Τούνη που κόστισε την φιλία τους.

H διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς

Φέτος είδαμε την όμορφη μελαχρινή να παίρνει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς GS Hellas για την ανάδειξη της STAR GS Hellas, της Miss GS Hellas και της MISS GS Young.

Μάλιστα, η Βρισηίδα σ τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο, το βάρος και το ύψος της, αλλά και την ηλικία της.

Η συμμετοχή στο Survivor

Η Βρισιήδα έχει περπατήσει στις πασαρέλες ως μοντέλο, έχει υπάρξει χορεύτρια και εντυπωσίασε κριτές και κοινό με τις εμφανίσεις της στον πρώτο κύκλο του «Μy Style Rocks».

Η 25χρονη μελαχρινή καλλονή από τη Θεσσαλονίκη δεν περνά απαρατήρητη και δεν ξέρει να χάνει, οι αποκαλυπτικές αναρτήσεις της στο Instagram αποτελούν συχνά αντικείμενο συζήτησης, ενώ για χάρη της έχει χυθεί μπόλικο διαδικτυακό μελάνι.

Αφήνοντας τα πάντα πίσω της, θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι απλώς ένα όμορφο κορίτσι. Έχει μυαλό και πάθος για να κατακτήσει ό,τι βάζει στο νου της.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα νέα στοιχεία, οι αντιφάσεις και… η υπερασπιστική γραμμή (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Στις 11 Φεβρουαρίου του 2022 η δίκη για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνου: «Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς που χτυπούσαν άσχημα τις γυναίκες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved